Per cinquè any consecutiu, el ressort rep el Certificat d’Excel.lència

El ressort cinc estrelles SERHS Natal Grand Hotel, ubicat a l’estat brasiler de Rio Grande do Norte, ha entrat a formar part del ‘Hall of Fame’ o, el que és el mateix, el ‘Saló de la Fama’ de TripAdvisor.  Per a Willian Lass, director del SERHS Natal, “és un orgull per a nosaltres aquest reconeixement, perquè posa de manifest el bon treball del nostre equip per a proporcionar als hostes la millor experiència possible”.

 El SERHS Natal Grand Hotel de Brasil recibe el Certificado de Excelencia de TripAdvisor

El SERHS Natal Grand Hotel ha entrat a formar part d’aquest ‘club’ després de conquerir, per cinquè any consecutiu, el Certificat d’Excel·lència que també atorga TripAdvisor i que es basa en les valoracions i les opinions dels hostes. Així doncs, durant mitja dècada, el SERHS Natal ha acumulat un seguit d’opinions positives que han fet possible que es fes amb aquest nou reconeixement, gràcies a la confiança i al suport dels seus visitants.

El SERHS Natal Grand Hotel és un magnífic ressort emplaçat a la platja de Ponta Negra, Natal, a la regió de Rio Grande do Norte, ubicada al nord-est del Brasil. És, sense cap mena de dubte, un fabulós destí per a gaudir d’unes vacances a Brasil, en un entorn únic i gairebé desconegut.

L’entorn de l’Hotel és espectacular, amb un territori de dunes i els llacs de Genipabu, així com les platges de Maracajaú i Pipa. A més d’un magnífic entorn i d’una localització privilegiada, el SERHS Natal Grand Hotel compta amb diverses piscines, solàriums, pistes esportives, restaurants, bon menjar, relax, molt de relaxament i un servei immillorable per gaudir  d’unes vacances de somni a Brasil.