El Vilar Rural de Sant Hilari celebra els seus 15 anys de funcionament

Aquest cap de setmana el Vilar Rural de Sant Hilari, l’hotel rural per a famílies amb nens de SERHS Hotels ubicat a les Guilleries, ha celebrat els seus 15 anys d’història amb una festa oberta a totes les famílies allotjades al Vilar Rural. La celebració va comptar també amb la presència de l’equip de l’hotel i dels seus familiars, i de representants de SERHS.

El jardí del Vilar Rural de Sant Hilari va ser l’escenari de la celebració, que va començar el dissabte al matí amb tallers de maquillatge infantil i de globoflèxia, per donar pas al concert de Pop per Xics, grup musical per a tota la família que va interpretar els temes del seu últim disc Superherois.

Com a part de la celebració, es va dur a terme un dinar popular a l’aire lliure, on les famílies van poder triar entre diferents opcions d’aperitius, amanides, i hamburgueses. Dues foodtrucks, una d’entrepans ecològics amb productes del territori i una altra de creps, van complementar l’oferta gastronòmica a disposició de totes les famílies.

Després de les postres, els nens i nenes allotjats al Vilar van ser els encarregats de bufar les espelmes del pastís d’aniversari dels 15 anys de Sant Hilari.

Pastís-15-anys-Vilar-Rural-de-Sant-Hilari

Vilars Rurals, un concepte únic d’hotel rural per a famílies amb nens

En funcionament des de l’agost del 2004 i inaugurat oficialment el 13 de novembre del mateix any, el Vilar Rural de Sant Hilari va ser el segon hotel rural de la cadena. Amb un total de 93 habitacions i capacitat per a acollir més de 300 persones alhora, el Vilar Rural de Sant Hilari va ser el primer Vilar Rural de 4 estrelles. Completament envoltat pels boscos de les Guilleries, al costat del Parc Natural del Montseny, al llarg d’aquests anys les famílies que l’han visitat n’han destacat tant el magnífic entorn on es troba ubicat, com també el seu programa d’activitats familiars, pensades per oferir a les famílies temps de qualitat per compartir tots junts, i les seves instal·lacions i serveis, específicament pensades per  a famílies que viatgen amb infants.

Aquest 2019 el Vilar Rural de Sant Hilari ha estat distingit, per tercer any consecutiu, amb el TripAdvisor Travellers’ Choice com un dels ‘Millors hotels per viatjar en família’ de l’estat. Un total de cinc hotels d’aquesta llista estan ubicats a Catalunya: el Vilar Rural de Sant Hilari, únic hotel rural a Catalunya de la llista, i quatre hotels més ubicats a la costa.