El Vilar Rural de Sant Hilari reobre les seves portes i encara la Primavera amb descomptes increïbles!

 

Amb la Super Oferta de Primavera, pots començar a gaudir del bon temps en un entorn únic. Per tornar a la desconnexió i a la diversió, amb tots els serveis que t’ofereix el Vilar Rural de Sant Hilari!

Super Oferta Especial Primavera

Fins a un 15% de descompte en les teves reserves de cap de setmana durant els mesos de maig i juny (fins a 20/06 inclòs)

  • 5% de descompte reservant 1 nit al Vilar Rural, en habitacions amb ocupació màxima fins a 3 persones en tots els règims.
  • 15% de descompte per estades mínimes de 2 nits en habitacions amb ocupació de fins a 3 persones en tots els règims.

Aquests descomptes apliquen a reserves realitzades entre el 30/04 i el 09/05 amb estada pels caps de setmana de maig i juny (fins el 20 de juny inclòs).

ATENCIÓ: Les places són limitades!

Vilars Rurals: un oasi de tranquil·litat i diversió

Des de l’inici de l’actual situació sanitària, els Vilars Rurals s’han preparat per esdevenir un oasi de tranquil·litat i diversió, oferint als seus hostes totes les garanties i mesures higiènico-sanitàries perquè l’estada sigui 100% segura. Per això s’ha establert un Protocol d’Estada que implementa totes les pautes de seguretat, higiene i contacte social, que afavoreixen l’obertura de Vilars Rurals en un marc de confiança.