La millora de les instal·lacions ha inclòs tant la reforma de les habitacions com també la millora dels passadissos

Amb l’objectiu de continuar millorant les seves instal·lacions i el servei que ofereix als seus hostes, l’Hotel Spa Termes SERHS Carlemany d’Andorra ha dut a terme una renovació de totes les seves habitacions. Les obres de millora han suposat la substitució de l’antiga moqueta de les habitacions per nous terres de parquet, molt més confortables, i s’ha eliminat també el paper de les parets, dotant les habitacions d’una imatge molt més actual i neta. Així mateix, s’han renovat els matalassos i s’han actualitzat les làmpades i els llums de les habitacions. També s’han instal·lat nous endolls i punts de càrrega per a telèfons i altres dispositius electrònics, s’han canviat les aixetes dels banys, i s’han actualitzat els sistemes d’obertura de les portes de les habitacions i de l’aparcament.

Hotel-SERHS-Carlemany-Andorra-1

Juntament amb les millores realitzades a les habitacions, també s’han dut a terme obres de millora dels passadissos i les zones comunes de l’hotel, on també s’ha substituït l’antiga moqueta per terra nou, i s’ha canviat la il·luminació per llums LED, molt més eficients, amb una llum més nítida i brillant, i que contribueixen a reduir la contaminació lumínica.

Hotel-SERHS-Carlemany-Andorra-2

La renovació es va dur a terme durant els mesos de primavera i principis d’estiu, i els hostes que aquest estiu s’han allotjat a l’Hotel Spa Termes SERHS Carlemany ja han pogut gaudir de les noves instal·lacions de l’hotel.

Hotel-SERHS-Carlemany-Andorra-3