El Servei de Formació de SERHS Serveis et proposa més de 100 cursos adients per a empreses i treballadors en situació d’ERTO

A partir d’aquest mes de novembre, et pots acollir a les noves condicions que el Consell de Ministres va aprovar el passat mes de setembre que afecten a l’ampliació dels expedients de regulació temporal d’ocupació vinculats a la pandèmia de la COVID19.

Aquestes mesures vinculen rebaixes de fins al 80% a les prestacions a la Seguretat Social al fet que l’empresa imparteixi cursos de formació als treballadors.

Les exoneracions per a les empreses de menys de 10 treballadors van des del 80% de bonificació si ofereixen formació als seus treballadors i treballadores, i fins al 50% si no l’imparteixen. Per a les companyies de més de 10 treballadors aquesta bonificació es manté en el 80% si proposen els cursos als seus empleats, tot i que si no n’ofereixen es quedarien en un 40%.

Els treballadors tenen fins el 30 de juny del 2022 per a fer la formació, tot i que cal tenir en compte que hauran de ser cursos d’un mínim 30 hores si l’empresa té fins a 50 persones en plantilla, i de 40 hores si en té més.

Un ampli ventall de cursos de formació per a tots els gustos

SERHS Serveis posa a la vostra disposició el Servei de Formació per tal que puguis preparar el teu pla formatiu i com a empresa et puguis beneficiar de les bonificacions de fins al 80% en la Seguretat Social que ha aprovat el Govern amb aquesta pròrroga de les condicions dels ERTO.

Disposen d’un ampli catàleg de més de 100 cursos, oferts pel propi departament de Formació de SERHS Serveis així com d’altres oferts de la mà del seu col·laborador Bureau Veritas.

Les seves solucions ens permeten compartir el gran potencial del coneixement generat per una empresa líder a nivell mundial, creada el 1828, amb presència a 140 països i que abasta tots els aspectes relacionats amb QHSE (Qualitat, Seguretat i Salut, Medi Ambient i Responsabilitat Social).

La majoria dels cursos s’imparteixen a través d’aules virtuals,  una sala de formació dirigida per un tutor en línia que ens permet formar persones arreu de món com si estiguessin totes juntes en una mateixa classe. La diferència entre formació elearning i la modalitat d’impartició mitjançant l’aula virtual, és que la formació, en aquest cas, està dirigida per un tutor real i és en viu. Els alumnes poden fer preguntes i interactuar amb el tutor i els altres companys. La plataforma permet que es comparteixin amb els i les alumnes tallers, exercicis, enquestes, vídeos, àudio, documents, la càmera web de tutor i jocs, fent que l’experiència sigui immersiva i interactiva.

Depenent de la naturalesa del curs o el tipus d’empresa, també us ofereixen formacions a mida, el que s’anomena la modalitat In company.

Des de SERHS Serveis es fa una revisió constant del seu catàleg de cursos per actualitzar cada programa a l’última versió de les normes publicades per incloure els cursos que seran clau a cada àrea formativa.

Des del Servei de Formació de SERHS Serveis estan a la teva disposició i, en cas que ho necessitis, et poden resoldre els dubtes i t’ajudaran a gestionar els ajuts en formació per beneficiar-te de les bonificacions de la Seguretat Social.