L’ACCAC i SERHS Distribució varen organitzar el passat dia 17 de Desembre la 8ena jornada de l’Associació de Cases de Colònies de Catalunya sota el títol: El poder de l’actitud en moments de crisi.

Aquesta es va celebrar en format digital, per videoconferència, a través de Google MEET.

La jornada va començar recordant amb imatges les set jornades anteriors.

En aquesta vuitena edició i donades les circumstàncies actuals, SERHS Distribució i l’ACCAC van optar per presentar una sessió totalment diferent a les jornades tècniques anteriors.

En aquesta ocasió va comptar amb la ponència d’Óscar Fernández Orellana, coach, psicòleg, escriptor, blogger i professor d’escola de negocis.  L’Óscar va impartir el taller “El poder de l’actitud en moments de crisi” i va donar una visió molt clara del que això representa en moments com el que estem vivint. Entendre l’adversitat actual ens permet crear palanques de canvi i millora per sortir d’aquesta crisi de manera resilient.

Seguidament Aleix Roca, director d’E-Commerce i Màrqueting de SERHS Distribució va explicar tres valors especialment necessaris, a la proposta de valor de qualsevol empresa vinculada a la restauració i amb clau de visió de futur: Sostenibilitat, Seguretat alimentària i Digitalització.

La jornada va finalitzar amb un espai d’intercanvi i diàleg entre els participants on es van poder resoldre els possibles dubtes i compartir idees i suggeriments.