A través de la pàgina web volem ajudar als clients de SERHS Distribució a realitzar les seves compres de forma fàcil i eficient.

A més, a www.serhsdistribucio.com hi podràs trobar avantatges d’un client 3.0: accés a tot el nostre catàleg, promocions i ofertes exclusives, gestió de productes preferits, accés a totes les teves comandes i molts altres serveis que podràs anar descobrint. El nostre compromís… ajudar al fet que puguis gestionar tot el teu negoci amb nosaltres de forma eficaç.

Com comprar a SERHS Distribució

Pas 1. La teva pàgina d’Inici 

Per poder accedir has de ser usuari registrat. El nostre eCommerce és una plataforma privada per als nostres clients, per això, és necessari que abans d’intentar accedir, contactis amb nosaltres.

Una vegada ets client de SERHS Distribució, podràs fer ús del teu usuari i contrasenya per accedir a la plataforma. Una vegada accedeixes a la plataforma, es carrega la pàgina d’inici, Allí el primer que podràs veure són “Els meus productes”. Els meus productes, són els productes recurrents que véns comprant, de manera que puguis generar una comanda dels teus productes favorits de forma ràpida.

Des d’aquesta pàgina a més de poder veure els teus productes, podràs exportar un arxiu amb tots ells per a la gestió del dia a dia.

El nostre objectiu és fer que la teva experiència de compra sigui el més còmoda possible.

Panell de control

Hem millorat el teu Panell de control, no solament t’acompanyarà durant tota la compra ajudant-te, sinó que ara tindràs allí accés directe a:

 • Les meves promocions
 • Les meves ofertes
 • Les meves comandes
 • Les meves factures
 • Llistes de favorits
 • Compra ràpida
 • Els meus serveis SERHS. Descobreix allí, tot el que tenim preparat per a tu.

Pas 2. Afegint productes al teu carret de la compra

Des dels meus productes

Tens dues vistes per poder afegir de dues formes totalment diferents.

 • Selecciona les unitats dels productes que vols i afegeix-los de forma individual al teu carret.
 • Selecciona les unitats dels productes que vols i amb un sol clic afegeix-los en grup al teu carret de la compra.

Desde Compra rápida

En el teu panell de control trobaràs una pestanya de compra ràpida. Des d’allí accediràs a una pàgina on podràs pujar un excel o csv amb tots els productes que necessitis. El procés de pujada és ràpid i net, de manera que en amb prou feines uns segons pots haver realitzat tota la teva compra.

Des de Les meves comandes

Al teu panell de control trobaràs una pestanya a través de la qual, podràs accedir al teu històric de comandes. Allí pots revisar les teves comandes de forma cronològica, així com els productes que van formar part dels mateixos. També podràs refer una comanda, de manera que puguis basar una nova compra, d’una compra anterior.

Pas 3. Checkout

Una vegada has revisat la teva comanda podràs:

 • Seleccionar el dia de lliurament que millor s’adapti a les teves necessitats.
 • Fer-nos arribar qualsevol comentari o suggeriment a través d’un camp lliure habilitat per a això.

Ara pots comprar: 24 hores durant els 7 dies de la setmana.

Elaborar la teva comanda: en pocs minuts, fins i tot segons a través de l’eina.

Gaudir de serveis exclusius de SERHS: conèixer-nos una mica més, i comprovar la nostra orientació del negoci cap a la satisfacció del nostre client.