Social SERHS posa en marxa la nova pàgina web d’Asseguris, la corredoria d’assegurances de SERHS Serveis.

El nou portal online d’Asseguris  trasllada als seus clients a través de www.asseguris.com els principals valors en la seva gestió diària: relació personalitzada, satisfacció, confiança, creació de valor, i anàlisi continu del mercat assegurador amb les millors marques del mercat per garantir les millors condicions de qualitat i preu.Asseguris estrena nou web de la mà de Social SERHS

El web de la corredoria d’assegurances de SERHS Serveis té per objectiu:

  • Donar a conèixer els nostres serveis en matèria de corredoria d’assegurances
  • Promocionar els nostres valors qualitatius i diferencials al mercat de les corredories d’assegurances.
  • Integrar tots aquells formularis que considerem poden ser del teu interès perquè puguis valorar la contractació de les nostres pòlisses.

Què hi podem trobar?

Tant per a empreses com per particulars, tindreu al vostre abast el catàleg d’assegurances d’una forma molt intuïtiva i usable. Navegueu per la cartera de productes que us ofereix Asseguris, amb accés directe de consulta, poder interaccionar directament amb els agents d’Asseguris a través de xat en línia, canal de Whatsapp o formulari de contacte davant qualsevol dubte o requeriments d’informació. El portal permet conèixer de primera mà l’equip de professionals d’Asseguris, que vetllen per oferir el millor servei i les màximes cobertures per tal que els seus clients puguin viure tranquils.

El web disposa de formularis de cotitzacions i la possibilitat de sol·licitar autorització de proves mèdiques en qualsevol moment i des de qualsevol lloc. Es tracta d’una pàgina responsive, que permet connectar-se a Asseguris des de qualsevol plataforma mòbil. A més disposa d’un apartat amb les últimes notícies a l’àmbit de les assegurances, per tenir la màxima informació i escollir les millors cobertures per viure completament tranquil i protegit.

El web d’Asseguris, www.asseguris.com, completament renovat, ha estat desenvolupat i dissenyat per Social SERHS, el departament de Màrqueting i Comunicació digital de SERHS Serveis. Un projecte de web completament usable i responsive, adaptat per ser vist des de qualsevol tipus de dispositiu (ordinador, smartphone o tablet).