Qualsevol empresa hauria d’aconseguir la cobertura adequada segons les seves activitats de negoci, i per això és imprescindible disposar de diverses pòlisses d’assegurances corporatives.

Així mateix, a l’hora de gestionar les pòlisses, és imprescindible tenir una atenció personalitzada i una proposta realitzada a mida. Per això des d’Asseguris, com a corredoria especialitzada en empreses i autònoms ubicada a Pineda de Mar i Calella, et proposem analitzar què és el que més et pot convenir.

Una assegurança d’empresa garanteix la tranquil·litat per al teu negoci

Qualsevol activitat professional pot comportar un risc o una emergència. Sigui quina sigui la naturalesa del vostre negoci, buscarem la tranquil·litat amb una assegurança que cobreixi aquestes eventualitat tant com sigui possible.

D’altra banda, cal tenir en compte que hi ha una sèrie d’assegurances que són de contractació obligatòria. La més habitual fa referència a la protecció laboral dels treballadors i treballadores. És l’anomenada assegurança d’accidents de conveni, que cobreix les molt probables conseqüències d’un possible accident laboral.

És important tenir present que no només cal obtenir la protecció que requereix la llei, ja que de vegades només compten una cobertura bàsica i inadequada per a la majoria de les empreses. Per garantir una bona protecció i evitar sorpreses desagradables, és fonamental seleccionar les companyies d’assegurances més adients per a la teva activitat o negoci. Per aquest motiu, cal tenir en compte el context al voltant de l’empresa, el seu sector, el conveni al qual pertany, la ubicació geogràfica… i sobretot determinar si el que et cal és una assegurança per a una gran empresa, una PIME o una micro empresa.

Tipus d’assegurances per a empreses

En general, entre els molts tipus d’assegurances per a empreses, cal tenir en compte les següents:

  • Assegurança de comerç, oficina o assegurances multirisc per a PIMES: es tracta d’una assegurança per a empresa que cobreix tot tipus de danys i riscos que es puguin produir en els locals o construccions de l’empresa, així com el seu contingut, ja sigui mobiliari, maquinària, etc.
  • Assegurança de ciberrisc: aquest tipus d’assegurança és molt recomanable per a qualsevol negoci, ja que la seguretat informàtica és una de les principals preocupacions de tota empresa actual. Aquest tipus de pòlisses garanteix la seguretat de digital de qualsevol companyia, a més de cobrir les potencials pèrdues econòmiques com a conseqüència d’un ciberatac o reclamacions de tercers que n’han patit les derivades.
  • Assegurança de responsabilitat civil: és imprescindible per poder assegurar el negoci contra danys a tercers. Es tracta d’una assegurança per a empreses d’obligat compliment per a companyies encarregades de l’organització d’esdeveniments o per a espais oberts al públic com totes les relatives al sector de l’hostaleria o sales d’espectacles i concerts, encara que també es recomana per a qualsevol altre tipus de negoci.
  • Assegurança de Protecció Jurídica: un altre tipus d’assegurança molt recomanable per a tot tipus d’activitat, ja que amb la seva contractació, l’empresa disposa d’un equip legal per atendre qualsevol incidència amb els seus proveïdors. Inclou l’assessorament i defensa imprescindibles en cas d’emprendre accions legals. A més, l’assegurança de protecció jurídica corporativa també ofereix protecció davant les administracions públiques.

Els quatre tipus d’assegurances detallats anteriorment són els més comuns i essencials per a qualsevol negoci, independentment del seu tipus. No obstant això, la varietat d’assegurances empresarials és molt àmplia i, depenent del tipus d’empresa, és probable que també puguin interessar-te altres assegurances com ara:

Per tant, a l’hora de contractar una assegurança per a la teva empresa, cal tenir en compte l’activitat que es porta a termes i valorar amb precisió les cobertures imprescindibles.

Asseguris som professionals en assegurances d’empresa des de fa més de 30 anys, fet que ens porta a poder assessorar-te amb el màxim rigor i solvència. En ser una corredoria, comptem amb un ampli ventall de companyies amb les que poder oferir les millors ofertes en assegurances als nostres clients. Analitzarem les teves necessitats i et farem una proposta adaptada a la teva empresa.