Asseguris posa a la disposició dels seus clients el nou espai per a consultar tota la informació de les seves assegurances online

Si ets client d’Asseguris, tindràs tota la informació de les teves assegurances de forma ordenada i classificada en un mateix espai web, sense necessitat d’interactuar amb altres plataformes. I, el més important, on i quan ho necessitis, sense deprendre d’horaris d’oficina ni diferents entorns.

Què hi puc trobar a la meva “Àrea de client”?

  • Accedeix a informació detallada de les teves pòlisses en vigor, dels teus rebuts (cobrats o pendents).
  • Consulta la relació de sinistres.
  • Disposa d’una còpia en PDF de cada pòlissa al gestor documental (GD), on podràs veure tot el detall de cobertures contractades fins a la data.

Com puc accedir-hi?

1. Accedeix al botó  que trobaràs en el marge superior dret de www.asseguris.com

2. Identifica’t amb el teu USUARI. Aquest serà el teu número de CIF/DNI amb lletra (tot seguit)

3. CONTRASENYA. Si ja ets client d’Asseguris, et farem arribar un SMS al telèfon mòbil que ens vas indicar en el moment de realitzar l’alta, amb la contrasenya corresponent per poder accedir a la plataforma web

4. Comença a gaudir del teu espai! Tot el que necessites saber de les teves assegurances on i quan ho necessitis! Recorda que tenim a la teva disposició el nostre xat online per ajudar-te en tot allò que calgui. Estem per ajudar-te a triar el millor camí!