Arriben temps estivals i amb ells les tan esperades vacances… però tens dubtes de si les podràs fer per possibles canvis en les restriccions provocades per la COVID19?

Des d’Asseguris posen a la disposició dels seus clients particulars l’assegurança d’Assistència en Viatge VIP de la mà de CoveronTrip, perquè si per algun motiu s’han de cancel·lar reserves, puguin fer-ho fins a l’últim moment!

Una pòlissa en la que a partir de les 72h de contractació la cobertura estarà activa i vàlida per a tots els destins de viatges particulars i d’empresa.

  • Cobreix la cancel·lació del viatge en cas que l’assegurat es contagiï de coronavirus amb posterioritat a la contractació del viatge i de l’assegurança que l’impedeixi viatjar en les dates previstes.
  • Cobreix la cancel·lació del viatge per defunció d’un familiar per COVID-19 abans de l’inici del viatge i que impedeixi a l’assegurat viatjar en les dates previstes.

Però la pòlissa d’assegurança d’assistència en viatge VIP d’Asseguris cobreix fins a 35 causes addicionals que ajuden a tirar endavant amb la planificació de les vacances. A més compta amb preus molt competitius i en 2 modalitats de contractació:

  • Només Anul·lació del teu viatge. Des de 250 € fins a 4.000 € de cobertura d’anul·lació anti-COVID.
  • Assistència en viatge. Des de 30.000 € de cobertura mèdica inclosa la COVID-19.

Ideal per a l’Hostaleria: reactivant el sector amb seguretat

Si ets un hotel i no saps com garantir la tranquil·litat i seguretat dels teus clients en les seves reserves sense perdre ingressos, des d’Asseguris t’assessoren i posen a la teva disposició l’assegurança d’anul·lació de reserves anti-covid19.

Vetlla per la teva tranquil·litat i la dels teus clients fins a l’últim moment de garantia de la seva reserva.

Visita www.asseguris.com