De la mà del nostre partner Blipol, arriba a DOCUGestiona el software que permet mesurar la satisfacció dels empleats i optimitzar lideratges per aconseguir l’excel·lència de la teva empresa.

DOCUGestiona incorpora una nova eina en les seves solucions adreçades a l’entorn laboral i de Recursos Humans. Es tracta de la solució del nostre col·laborador Blipol,  HR Analytics Software, un programari amb metodologia pròpia, que cerca arribar a l’excel·lència de l’empresa tot potenciant el coneixement del grau de satisfacció dels empleats, impulsant processos per retenir el talent i aconseguir els lideratges òptims.

HR Analytics Software és una plataforma de i per als recursos humans intuïtiva, de fàcil implementació i econòmica, que ens proporciona feedback continu en temps real basat en l’escolta activa, sense necessitat de fer enquestes de clima laboral puntuals, i afavoreix el desenvolupament dels empleats per fer créixer de forma conjunta el posicionament, eficiència i beneficis.

La plataforma de Blipol et proporciona dades agregades i et permet disposar en una mateixa eina d’una visió completa per prendre les millors decisions, optimitzant l’experiència dels teus clients, reduïnt l’absentisme laboral i augmentant la productivitat de la teva empresa.

 

Què m’ofereix?

A través de la intel·ligència artificial, HR Analytics Software et mostra informació completa, d’una manera viva, constant i integrada, aconseguint una participació superior al 85% de la plantilla.

  • Detecta àrees de millora amb el atributs experiència, suggerint accions concretes per perfeccionar-les
  • Parametritza els KPI de lideratge, des d’un 90 a un 360 graus
  • Detecta els empleats i els líders clau a la companyia, per a llençar plans de desenvolupament individualitzats
  • La plataforma analitza contínuament l’empresa per tal de proporcionar evolutius i tendències
  • Avalua el lideratge, per detectar punts forts i àrees de millora dels líders, amb informació a diferents nivells

 

DOCUGestiona t’ajuda a optimitzar els beneficis de la teva empresa amb les eines específiques per a Recursos Humans