Després d’un temps d’obligat tancament per la pandèmia actual de a COVID19, el Vilar Rural de Sant Hilari es prepara per reobrir les seves portes a totes les famílies que vulguin venir a passar uns dies de desconnexió i temps de qualitat. 

L’establiment de Vilars Rurals ubicat a la comarca de la Selva (Girona) es posarà de nou en marxa si la situació sanitària ho permet el proper 26 de març, amb l’inici de la Setmana Santa. Com és habitual al Vilar Rural de Sant Hilari, s’han preparat tot un seguit d’activitats per gaudir en família i envoltats d’un entorn natural incomparable, els boscos de les Guilleries i el Montseny.

S’han previst ofertes especials amb descomptes de fins al 15% per a les estades en tots els seus tipus d’habitacions i règims alimentaris. A més, permet realitzar reserves flexibles sense haver de fer pagaments per avançat (amb dipòsit del 25% de l’estada, 7 dies abans de l’arribada al Vilar Rural).

El programa d’activitats per aquesta Setmana Santa al Vilar Rural de Sant Hilari inclou les que ja són símbol identitari del Vilar, tals com la coneixença dels animals de la granja i el cultiu de les hostalisses del seu hort, excursions als racons més màgics de l’entorn al despertar de la primavera, tallers per als més menuts però també per als grans, gimcanes, activitats esportives o les nits en família de ball i diversió, entre moltes altres. Pensades per a famílies amb nens de 0 a 12 anys, les activitats del Vilar Rural de sant Hilari són gratuïtes per a totes les persones allotjades a l’establiment que es volen prendre uns dies per desconnectar, respirar aire pur, descobrir com la primavera va arribant als boscos i paisatges que ens envolten, i gaudir de temps de qualitat en família, amb total seguretat.

Vilars Rurals: un oasi de tranquil·litat i diversió

Des de l’inici de l’actual situació sanitària, els Vilars Rurals s’han preparat per esdevenir un oasi de tranquil·litat i diversió, oferint als seus hostes totes les garanties i mesures higiènico-sanitàries perquè l’estada sigui 100% segura. Per això s’ha establert un Protocol d’Estada que implementa totes les pautes de seguretat, higiene i contacte social, que afavoreixen l’obertura de Vilars Rurals en un marc de confiança.

A més, com a entitat col·laboradora de l’Associació de Famílies Nombroses de Catalunya (FANOC), Vilars Rurals ofereix un descompte exclusiu per a les famílies nombroses associades a aquesta entitat o membres de qualsevol associació de famílies nombroses de l’estat. L’objectiu és afavorir els moments d’oci i lleure de les famílies nombroses, així com facilitar les vacances en família.