Amb l’inici de la temporada 2019, el Vilar Rural de Sant Hilari estrena el nou règim de Pensió Completa amb begudes incloses. Aquest producte, disponible per estades de 2 o més nits, és un complement a la Pensió Completa que inclou les begudes durant l’estada tant al restaurant com al bar del Vilar.

El Vilar Rural de Sant Hilari llança el nou règim de Pensió Completa amb begudes incloses

Amb aquest nou règim, el Vilar Rural de Sant Hilari pretén oferir un servei diferenciador respecte als seus competidors, potenciar les estades més llargues i augmentar els ingressos en restauració i begudes.

Aquesta modalitat està disponible exclusivament als canals de venda directa de l’hotel: web oficial www.vilarsrurals.com i telèfon de reserves (34 935 110 300).

VILARS RURALS

Vilars Rurals són tres hotels rurals de 3 i 4 estrelles especialment pensats per al turisme familiar i situats a Arnes (Tarragona), Cardona (Barcelona) i Sant Hilari Sacalm (Girona) on gaudireu d’una experiència única de turisme rural en família.

Ubicats al costat de paratges naturals de gran bellesa, a Vilars Rurals us proposem diferents activitats familiars per gaudir de la natura que ens envolta i apropar-vos al món rural.