Així ho estableix el rànquing internacional d’universitats publicat per QS, que posiciona l’Escola Universitària d’Hoteleria i Turisme de Sant Pol de Mar (EUHT StPOL) en el 19è lloc del món dels centres universitaris de l’àmbit d’hoteleria i turisme.

D’aquesta manera, l’EUHT StPOL, empresa vinculada a SERHS des dels seus inicis, puja gairebé trenta posicions respecte l’any anterior i esdevé l’única escola universitària d’hoteleria i turisme d’Espanya amb acreditació d’estudis regida pel sistema universitari espanyol que forma part del top 20 del rànquing.

L’Escola Universitària d’Hoteleria i Turisme de Sant Pol de Mar (EUHT StPOL) se situa aquest 2019 com una de les 20 millors universitats del món en l’àmbit de l’hoteleria i el turisme segons el rànquing Mundial d’universitats publicat per QS (Quacquarelli Symonds). El rànquing, que ha estat publicat avui mateix, mesura l’excel·lència educativa de més de 1200 universitats d’arreu del món segons 48 matèries o àrees de coneixement.

D’aquesta manera, l’EUHT StPOL escala prop de trenta llocs respecte l’any anterior per situar-se aquest 2019 en el 19è lloc del rànquing, que té en consideració diversos indicadors com ara – i entre els més destacats- la reputació acadèmica nacional i internacional i l’índex “employer reputation”, que depèn de com de coneguts i apreciats són els estudiants de l’EUHT StPOL per a les empreses i que fa referència, de retruc, a la preparació dels graduats per a la vida laboral.

Així, en l’àrea d’Hoteleria i Turisme, l’EUHT StPOL és el primer i únic centre  d’Espanya amb acreditació d’estudis regida pel sistema universitari espanyol que forma part de les 20 millors universitats del món.

L’EUHT StPOL entre les 20 millors universitats del món en Hoteleria i Turisme

L’EUHT StPOL, centre privat adscrit a la Universitat de Girona, compta amb 53 anys de trajectòria formant professionals de la direcció hotelera, turística i arts culinàries i gaudeix d’una localització privilegiada davant del mar, a la costa barcelonina. És un model d’Hotel-Escola universitari pioner a Europa amb una metodologia d’aprenentatge teòrico-pràctica en què els estudiants experimenten amb clients reals des del primer dia, fet que els dota d’un perfil professional adaptat a les necessitats del sector.

Reconeguda a nivell internacional, durant cada curs acadèmic estudiants procedents dels cinc continents i de més de 30 països diferents es desplacen a l’EUHT StPOL per cursar algun dels programes acadèmics que ofereix el centre; que compta amb una oferta formativa d’estudis universitaris, estudis tècnics i  màsters; i un equip docent format per doctors i professors així com també professionals en actiu amb reputació en el sector.

L’EUHT StPOL és l’únic centre de formació de l’Estat espanyol guardonat amb la Placa de Oro al Mérito Turístico atorgat pel Ministerio de Industria, Turismo y Comercio del govern estatal i ha estat reconeguda amb la Placa d’Honor de Turisme de Catalunya pel govern de la Generalitat.