SERHS Projects ja té a punt tots els detalls per a la nova edició d’Hostelco 2022, que se celebra del 4 al 7 d’abril a Fira de Barcelona, en una de les fires referents al sector de l’hostaleria i l’alimentació.

SERHS Projects aportarà tota l’experiència i professionalitat cultivades durant més de 30 anys al sector de l’Hostaleria i la Restauració, amb nous projectes de cuines industrialsbufets i espais de restauració.

Com en ocasions anteriors, SERHS Projects s’envolta d’un dels seus partners de més confiança, Mareno. Tots dos presentaran les espectaculars novetats de la centenària marca italiana a la seva àmplia gamma de cuines professionals, adaptades a les necessitats dels professionals de l’hostaleria. La seva especialitat? La cuina completament personalitzada segons cada tipus de negoci i la personalitat dels seus equips, sempre amb la màxima eficiència energètica.

Novetats en els projectes per a l’hostaleria i la restauració

  • M1 – La màxima expressió de la cuina

Amb la seva perfecció modular, és la sèrie més completa, potent i equipada de la família de blocs de cocció. Més espai per treballar, més fàcil d’instal·lar, més higiene, més ergonomia i més espais fluids per al trànsit d’equips.

  • M2 – Dissenya la teva pròpia cuina, la que realment necessites

Una cuina completament personalitzada, on a la placa de cocció se li pot incorporar una línia de preparació específica adaptada a l’estètica del bloc i un taulell únic i sense fissures.Permet integrar armaris amb portes corredisses, compartiments amb portes o mobles baixos calents.

  • Power Guardian. El millor sistema de control de l’electricitat

Permet regular i controlar el funcionament dels equips elèctrics que hi estiguin connectats, reduint a la meitat la potència i el cost energètic necessaris per al seu funcionament.

  • My Tutor. El sistema per controlar la salut del teu equip de cuina

Una eina que supervisa totes les màquines que l’hi són connectades i informa de les fallades o el mal funcionament mitjançant una alarma. S’encarrega, alhora, de programar el manteniment normal del sistema.

Per veure totes les novetats de SERHS Projects en directe, vine a Hostelco-Alimentaria, al Pavelló 4 – Stand F250 de Fira de Barcelona!

En aquesta edició Hostelco-Alimentaria 2022 aglutina l’oferta més completa i transversal del sector, oferint tot allò necessari perquè els professionals de la gastronomia i del hospitality puguin afrontar els seus projectes i donar resposta als nous reptes que planteja la indústria en plena recuperació i transformació.

Visita’ns al nostre estand i descobreix totes les novetats amb què convertirem el teu espai de restauració en un referent al sector. A més, en aquesta edició podreu veure una rèplica en 3D d’alguns dels nostres impactants projectes per a hostaleria.