El cafè Kahova es tracta com un autèntic tresor gastronòmic. Des de la seva recol·lecció a mà en diferents plantacions del món fins a arribar a cada tassa. Cada “cru” (gra de cafè de la planta) presenta aromes i sabors particulars del seu lloc d’origen.

El compromís per la qualitat i el respecte al producte marquen totes les seleccions. Es mantenen estrets vincles amb cooperatives de comerç just, realitzant projectes de desenvolupament global a llarg termini a indrets com Laos, Santo Tomé, Mèxic, Burundi, Perú i Vietnam. Els cafès procedents d’agricultura biològica, certificats i controlats pel segells AB i ECOSERT garantitzen tot el procés.

Aquesta marca de SERHS Distribució respira sensibilitat en cada projecte de negoci per transmetre als clients aquesta passió per l’excel·lència en el producte. Equips de cafeteres professionals amb funcionament amb monodosi , biodegradable amb paper 100% natural, així com una àmplia gamma de té i infusions ecològiques, artesanals, completen el món Kahova by SERHS.

 

Kahova - Cafè SERHS Distribució