A través d’aquest programa SERHS Tourism preveu movilitzar 90.000 cicloturistes l’any 2019.

Neix 'Cycling friendly Hotels by SERHS' per potenciar els allotjaments pensats per als ciclistes

En el marc de Fitur, el passat dijous 19 de gener, SERHS Tourism & Hotels va presentar oficialment el programa ‘CYCLING FRIENDLY HOTELS by SERHS’, en què es recullen tots aquells hotels del seu portafoli especialitzats en cicloturisme.

A la presentació, a la qual van assistir un centenar de persones entre hotelers, clients i destinacions interessats en el segment, Josep Maria Bagudà (director general de SERHS Tourism & Hotels), va explicar com SERHS preveu mobilitzar 90.000 cicloturistes l’any 2019 a través d’ aquest programa. Els principals mercats on es comercialitzarà el ‘Cycling friendly Hotels by SERHS són Alemanya, França, Regne Unit, Suècia, Finlàndia, Polònia, Itàlia, Holanda i Hongria. Bagudà durant la seva presentació va destacar que el “principal objectiu que persegueix SERHS Tourism amb aquest programa és donar a conèixer tots aquells destinacions espanyols interessats en potenciar aquest tipus de turisme i busca oferir als hotelers una oportunitat per desestacionalitzar la demanda”.

La nova marca de SERHS vol també incentivar els allotjaments a oferir serveis addicionals per a aquells professionals o amateurs que busquin establiments òptims i que vulguin practicar esport durant la seva estada a l’hotel. Aquest tipus de client demanda unes característiques i unes necessitats concretes. Entre els serveis que ha d’oferir l’hotel per formar part del programa destaquen el fet de disposar d’instal·lacions habilitades (gimnàs, taller de manteniment, habitacions àmplies i confortables per al descans i que disposin de nevera o minibar i balcó o terrassa), restauració per a esportistes, així com el servei de lloguer de bicicletes i rutes guiades.

Sea Otter Europe, la primera presa de contacte.

La presentació també va servir per presentar l’acord de col·laboració al qual ha arribat SERHS Tourism amb Sea Otter, pel qual SERHS Tourism serà l’única empresa comercialitzadora que proveirà d’allotjament la Sea Otter People Bike Show. L’esdeveniment, que tindrà lloc a Girona del 2 al 4 de juny, espera reunir 10.000 ciclistes i més de 25.000 visitants. Per a Bagudà “aquestes xifres en un esdeveniment d’aquestes característiques són un clar exemple del potencial que té aquest segment”.

 

Durant la presentació també va participar Albert Balcells, director general d’Ocisport Serveis Esportius, empresa organitzadora de la Sea Otter People Bike Show, que va declarar que “l’esdeveniment representa una gran oportunitat per al territori que l’acull” i ha afegit “és vital trobar un partner de confiança que tingui la capacitat suficient per donar el servei adequat al volum d’assistents que esperem”.