Jordi Bagó, president de SERHS: “Tenim Grup Serhs on vàrem decidir que el volíem tenir, quan vam engegar el nostre Pla Estratègic, ara fa 4 anys”.

Aquest passat 25 de juliol va tenir lloc la celebració de la 43a Nit SERHS, com ja és habitual en les darreres edicions, a l’emblemàtic Castell Jalpí d’Arenys de Munt, seu social de la corporació.  Prop de 300 assistents, entre els que es comptaven  accionistes, col·laboradors, personalitats i amics de la corporació, van participar en aquest esdeveniment anual.

 

SERHS celebra la 43a edició de la Nit SERHS

 

El president de SERHS, Jordi Bagó, va fer lliurament del Premi “Trajectòria i Compromís amb SERHS” que enguany ha recaigut en l’empresa Nestlé. Aquesta companyia, amb més de 150 anys d’història, és actualment líder mundial en el sector de la nutrició, la salut i el benestar. Jordi Bagó va voler destacar de l’empresa guardonada els “més de 20 anys de col·laboració estreta, organitzada i continuada amb molt bons resultats”. El premi va ser recollit pel Sr. Víctor Martins, Director Out of Home Nestlé Professional Iberia que, malgrat el seu origen portuguès, va oferir part dels seus agraïments en català.

El president de SERHS, va voler destacar que “quan una entitat com la nostra celebra 43 anys és perquè darrera hi ha hagut molt d’esforç, molta emprenedoria, molta constància, de tots aquells i aquelles que durant aquest temps ho han fet possible; però sobretot hi ha hagut una tremenda capacitat d’anar adaptant l’empresa de forma precisa al moment en què vivim, segons les tendències del mercat, l’evolució tecnològica i els recursos disponibles”. Jordi Bagó va assegurar que “el nostre èxit resideix en que hem estat capaços de reaccionar a cada moment, ja que la nostra pròpia història evoluciona cada dia, les nostres necessitat són diferents, els objectius dels nostres socis no són els mateixos que quan vàrem néixer el any 1976 i, per tant la nostra obligació és fusionar la realitat interna amb el que ens trobem en el món extern“. En resum, el missatge que va ser transmès als assistents de l’acte recull la reflexió que “aquest darrer any 2018, hem fet un pas de gegant per apropar les dues realitats, i avui podem dir que tenim Grup SERHS  on vàrem decidir que el volíem tenir, quan vam engegar el nostre Pla Estratègic, ara fa 4 anys.

Va cloure la part més institucional l’alcalde d’Arenys de Munt, l’il·lustríssim Sr. Josep Sànchez i Camps, que va destacar la solidesa de SERHS durant els més de 43 anys de la corporació, i alhora l’emprenedoria i el seu altíssim valor humà.

L’acte corporatiu de la 43a Nit SERHS va ser la prèvia del sopar Els Bufets que Arcs Catering, el servei de càtering per a esdeveniments de SERHS Food, va preparar i presentar en un format amè i informal al Pati d’Armes i al Balcó del Llac del Castell Jalpí. Una exquisida proposta gastronòmica amb productes de proximitat i qualitat, amb una selecció de pica-pica calents i freds, i una exquisida oferta de bufets tals com arròs, tàrtars, formatges i barbacoa.

La vetllada va ser amenitzada pel grup musical Carlos Bianchini Ensemble i els artistes convidats Bego Vázquez i Ulises Ordúñez, amb una acurada selecció musical d’estàndards contemporanis i música tradicional catalana. Aquesta formació també va oferir durant l’acte corporatiu un espectacular arranjament en la seva versió més jazzística de l’himne de la corporació, la sardana “Junts amb la SERHS”, que fou composada pel mestre Joaquim Soms, amb lletra de l’escriptor sarrianenc Narcís Ramió.

 

 

T’ho vas perdre? Aquí pots veure la 43a Nit SERHS en imatges: