Els passats 1 i 2 de desembre va tenir lloc la tradicional trobada de l’equip directiu, que en un format més reduït al d’altres ocasions, va reunir els Comités de Direcció de les divisions de negoci i càrrecs directius representants de SERHS Serveis.

SERHS celebra una nova Jornada amb els seus Directius

La primera de les dues jornades programades va començar amb la benvinguda del Conseller Delegat a tots els assistents. Aquest primer acte va tenir lloc a les recents estrenades oficines de SERHS Food a Mataró, que representaven l’escenari ideal per un missatge optimista i de futur. Posteriorment es va dur a terme una visita guiada per la mateixa zona d’oficines i per la zona de producció que va servir per conèixer de primera mà, el circuit dels aliments dins la Cuina d’Alt Rendiment.

Ja al migdia, el Castell Jalpí acollia el tradicional dinar, amb la incorporació dels premiats del Programa SERHS Innovació i del President Ramon Bagó, que no es va voler perdre la trobada.

Jornades de treball participatives: espai per el debat i la discussió.

A primera hora de la tarda, la comitiva es va desplaçar fins el Vilar Rural de Sant Hilari (SERHS Tourism i Hotels), on va tenir lloc la primera de les dues sessions de treball previstes, enfocades a aprofundir en la part organitzativa dels serveis centrals del Grup. Una activitat de team-building i el sopar al mateix Vilar van posar el punt i final a una intensa jornada.

Seguint amb la línia del dia anterior, la segona jornada va continuar amb les presentacions i el debat, aquest cop en relació a les activitats incloses dins el paraigües de SERHS Serveis. La última parada del trajecte va portar els 30 directius a la seu central de SERHS Distribució a Palafolls, on van poder conèixer de primera mà les noves instal·lacions i el funcionament logístic del magatzem i la divisió.<

Tots els participants van valorar molt satisfactòriament el nou concepte de jornades i s’emplaçaven a repetir la fórmula d’aquí uns mesos.