Per quart any consecutiu des que es va implantar el programa “El camí de les idees”, el Comitè SERHS Innovació va triar les tres millors idees de l’any entre un total de 33 propostes.

SERHS escull les tres millors idees de l'any 2016

En aquesta ocasió la ‘Millor Idea SERHS 2016’ va recaure en José Antonio Martinez (SERHS Tourism & Hotels) amb la seva proposta de “Implementar assegurances a les reserves web dels Vilars”.

El podi de finalistes el van completar Sergi Guzmán (SERHS Distribució) i David Espinosa (SERHS Tourism & Hotels) amb les seves idees “Asnef intern” i “Servei de Catering Eudec en oficines” respectivament.

Una decisió ponderada en base a diferents criteris

L’elecció de la millor idea de l’any es realitza a través d’un mètode que pondera diferents factors de cada proposta, com són: 1) la popularitat (nom de vots), 2) la Facilitat d’Implantació de la idea, 3) el seu Grau d’Innovació, 4) el seu Grau d’Afectació dins el Grup, 5) el nivell d’avantatge competitiu que suposa la seva implantació i 6) la seva Retorn Econòmic, ja sigui en forma d’augment dels ingressos o reducció de costos.

Creació d’un grup de treball específic

Seguint l’experiència que tan bon rendiment ha donat en les tres primeres edicions, els tres finalistes tindran l’oportunitat de desenvolupar les seves idees a través de tres sessions de treball estructurades en base a un procés metodològic reglat però al seu torn creatiu. Al costat d’alguns membres del Comitè d’Innovació, els finalistes no es limiten únicament a desenvolupar les seves pròpies idees sinó que també participen en el procés creatiu dels seus companys.