SERHS Tourism ha presentat la seva nova imatge corporativa en el marc d’aquesta important fira del turisme mundial, la World Travel Market. Una delegació comercial va participar com a coexpositors en quatre estands, tres dels quals són destins espanyols prioritaris per als britànics, on SERHS disposa d’una gran experiència local amb oficines receptives pròpies: Catalunya (Agència Catalana de Turisme), Andalusia (Turisme d’Andalusia) i Canàries (Turisme de Canàries). La quarta taula estarà situada a l’estand de Turespaña. L’objectiu és el de mantenir reunions amb potencials clients britànics per donar a conèixer l’ampli portfoli de serveis en destí que ofereix SERHS que inclou des de reserves d’hotels, grups, excursions, circuits, trasllats i lloguer de cotxes, tiquets fins a serveis receptius a mida . La companyia pretén consolidar el lideratge en el mercat potenciant acords amb TTOO de mercats emissors, com el britànic, buscant la posició diferenciadora en hotels vacacionals de referència, i seguir utilitzant la tecnologia per ser més eficients.

SERHS Tourism presenta la seva nova imatge a la WTM de Londres

La nova web així com els diferents suports pretenen reflectir el posicionament de la marca pensat per transmetre la facilitat i simplicitat que representa treballar amb SERHS Tourism, una empresa amb més de 35 anys treballant en el sector de la intermediació turística i amb l’experiència en els principals destinacions de Costes i Illes.

La nova imatge va de la mà del nou model de negoci que la companyia persegueix per als propers 3 anys, anys en què la missió passa per reforçar el model de gestió de la divisió de turisme de SERHS. L’estratègia de la divisió passa per aportar valor al negoci i es tradueix en un nou model que combina el negoci en línia i el negoci fora de línia, on SERHS ha posat el focus principal amb l’objectiu de guanyar volum. Una de les principals palanques de creixement que SERHS està treballant és reforçar la presència en mercats emissors, i el britànic segueix sent un mercat clau per a la companyia.

SERHS Tourism creix en turisme britànic

Amb més de 8 milions de viatgers arribats a Espanya en el que portem d’any, la Gran Bretanya segueix sent el principal turista estranger que rep Espanya. Canàries ha rebut el 25’8%, seguit de les Balears amb 22’4%, Andalusia amb 17’3%, Comunitat Valenciana amb un 14’2% i Catalunya amb 11’6%. Per SERHS Tourism el turisme britànic se situa ja en el 20% de turistes gestionats, que en aquest últim any s’ha vist incrementat en un 5% respecte el mateix període de l’any anterior. Es tracta del segon mercat més representatiu després de l’espanyol.

Regne Unit és un dels mercats emissors més importants del món, el quart tant en termes de sortides internacionals com de despesa turística internacional, superat només per Xina, USA i Alemanya. Amb una població de 65 milions de persones, al Regne Unit es van produir, el 2015, unes 65.700.000 de sortides a l’estranger, que van generar una despesa prop de 39.000 milions de lliures. Segons les dades de l’ONS del Regne Unit (Office for National Statistics), Espanya manté la primera posició com a país de destinació dels britànics quan viatgen a l’estranger, França es va situar en segon i Itàlia en tercer lloc.

El turisme actiu – esportiu entre els britànics preveu augmentar fins al 47% el 2020

Malgrat que el Sol i Platja segueix sent un producte molt important per al mercat britànic, l’interès pel turisme actiu-esportiu i d’aventura està experimentant un creixement especialment entre el públic més jove – Millennials – però també entre el públic Sènior.

Les previsions afirmen que els viatges per a la pràctica de l’esport dels britànics, l’assistència a esdeveniments esportius tant per participar activament com per assistir com a espectadors, augmentaran prop del 47% de cara al 2020. Amb un creixent accés a qualsevol lloc del món, SERHS treballa en projectes especialitzats per als seus destins i es dirigeix ​​a nínxols de mercat concrets i segments per ser competitius: familiar, esportiu, sènior. A més els consumidors busquen cada vegada més itineraris fets a mida d’acord amb els seus interessos personals.

Un exemple és la recent entrada a la taula de treball per a la promoció i comercialització del turisme esportiu a la Costa del Sol (Andalusia) així com també el projecte de programa de Turisme Esportiu en el qual està treballant la companyia que es preveu presentar de cara al primer trimestre de 2017. “Per assegurar un bon rendiment dels nostres negocis a SERHS treballem la desestacionalització amb operatives de temporada baixa. La pràctica esportiva i el turisme actiu en continu auge ens afavoreix, ja que al nostre país el clima és un dels factors clau i decisius. Tot això ens permet potenciar els grups i ser forts en la segmentació i personalització del producte “assegura Josep Maria Bagudà, director general de SERHS Tourism & Hotels.