SERHS Food present al Fòrum Gastronòmic de Barcelona

Eudec Food i Fleca SERHS participaran a la 18a edició del Fòrum Gastronòmic de Barcelona, que tindrà lloc del 23 al 26 d’octubre al recinte firal de la Gran Via de Barcelona.

SFood i SProjects presenten novetats al Fòrum Gastronòmic i a Hostelco respectivament

El Fòrum pretén ser un espai de formació, debat i reflexió amb un programa d’activitats dissenyat i dirigit de forma exclusiva pels professionals del sector de la restauració i l’hostaleria.

Eudec Food (la botiga de 5a gamma per a professionals de la restauració) i Fleca SERHS (especialistes en fabricació, elaboració i distribució de pa i derivats per al sector de l’hostaleria i la restauració), disposaran d’un estand (B-26 B-28 – Pavelló 1) on presentaran els seus productes, les seves novetats i compartiran experiències sobre restauració i últimes tendències.

En aquest sentit, el dimecres 26 d’octubre a les 13:00h, Eudec i Fleca SERHS organitzaran un taller de formació i degustació de productes lliures d’al·lèrgens. Els professionals de SERHS Food compartiran consells i experiències amb els assistents al taller, que podran gaudir d’un menú especial, sa i apte per a tots els paladars.

SERHS Projects aposta per Hostelco

De forma paral·lela, durant les mateixes dates tindrà lloc la 18ena edició d’Hostelco, un dels salons d’equipament i maquinària més importants d’Europa.

SERHS Projects, la divisió de SERHS especialitzada en les solucions i equipaments per a l’hostaleria i les col·lectivitats, estarà present a l’estand D446 del Pavelló 3 del recinte firal Gran Via.

A banda de donar a conèixer els productes, els serveis i les darreres novetats, SERHS Projects plantejarà un espai de cuina en viu i un apartat exclusivament dedicat al sector hospitalari.