L’espectacular Serrambi Resort que està situat en una de les millors platges del nord-est del Brasil, serà gestionat per SERHS.

SERHS creix a Brasil amb un tercer hotel

El resort de 153 habitacions, que passarà a ser el SERHS Serrambi Resort, ha acabat, el 2015, una profunda reforma de les instal·lacions. SERHS Tourism & Hotels incorpora amb data 4 de març, el tercer Resort de platja a Brasil amb un contracte de gestió a 5 anys. Es tracta d’un pas més en el creixement de la divisió hotelera i la pròpia marca al país brasiler, fent créixer el portafoli que la corporació va iniciar al 2005 amb el SERHS Natal Grand Hotel i va continuar amb el SERHS Villas da Pipa al 2010. Es tracta de l’Hotel Serrambi Resort 4* (www.serrambiresort.com), situat a la platja d’Ipojuca a l’estat de Pernambuco.

L’hotel exclusiu situat en una platja de sorra blanca i amb una de les millors vistes de Pernambuco consta de 153 habitacions entre apartaments, suites i suites presidencials situades a peu de mar. A 70km de Recife i a 12km de Porto de Galinhas es troba a la mateixa platja, enmig d’un paradís protegit per esculls de coral que conformen unes piscines naturals. Un espai especial per als clients que busquen un paratge que convida a desconnectar de qualsevol rutina. El Resort es troba a la punta d’una platja en una àrea gairebé privada, tranquil·la, amb aigües poc profundes especial per a famílies i ideal per practicar esports aquàtics.

Ofereix un complert espai d’oci amb piscines, amfiteatre, pista de tenis, voleibol platja, sala de jocs, camp de futbol cobert i un gimnàs amb vistes al mar. Pel què fa a la gastronomia, compta amb un restaurant amb vistes al mar on els hostes poden gaudir d’un menú variat per a satisfer tots els gustos, amb una cuina regional exquisida a base de marisc, amanies, pizzes al forn de llenya i una barbacoa. Per completar la oferta gastronòmica el Ressort gaudeix d’un aquari de llagostes que es poden acompanyar amb una àmplia carta de vins de bodega seleccionats de diferents regions vitivinícoles del país. L’hotel també compta amb dos bars que ofereixen cuina japonesa, begudes i aperitius.

L’objectiu d’aquesta nova aposta estratègica per a la divisió hotelera passa per implementar el disseny i la gestió integral de la comercialització a l’hotel, de la mà d’HOTEL Juice, empresa de SERHS. A través del revenue management, màrqueting de producte, posicionament SEO i SEM, motor de reserves, reputació online i social media, entre altres, pretén augmentar i maximitzar les vendes de la mateixa manera que s’ha vingut fent amb el SERHS Natal Grand Hotel i SERHS Villas da Pipa, després d’un any amb molt bo pel què fa a resultats seguint aquesta metodologia de comercialització.

Josep Maria Bagudà, director general de SERHS Tourism & Hotels afirma que “Seguim tenint la vista posada en la gestió d’hotels tant nacionals com internacionals, i a Brasil se’ns ha obert la oportunitat de continuar implementant la gestió enfocada a la comercialització online. L’experiència que tant bons resultats ens ha donat el 2015 en ambdós hotels que tenim en aquest país, respecte l’any passat, ens encoratja a aportar molt valor i rendiment a establiments com el SERHS Serrambi Resort”. SERHS no descarta la possibilitat de seguir ampliant la cartera d’establiments en gestió hotelera en aquesta zona.

SERHS HOTELS

SERHS Hotels és la cadena hotelera de SERHS Tourism & Hotels que posa a l’abast del client una oferta variada de gaudi vacacional i pel client d’empreses, podent triar entre un ampli ventall de 15 establiments hotelers de diverses tipologies i ubicacions, on ara s’uneix el SERHS Serrambi Resort. El portafoli el composen els Vilars Rurals, un concepte innovador d’hotels rurals per a famílies i per a empreses amb segell propi; tres hotels urbans a Barcelona (SERHS Rivoli Rambla, SERHS Del Port i SERHS Carlit), dos resorts de platja a Brasil (SERHS Natal Grand Hotel i SERHS Villas da Pipa Hotel), i dos hotels a Andorra (SERHS Cosmos i Spa Termes SERHS Carelemany). La resta d’establiments propis que configuren el negoci estan formats per tres hotels de platja ubicats a la Costa Barcelona-Maresme; i el SERHS Ski Port del Comte, a peu de pistes de l’estació que rep el mateix nom.

SERHS TOURISM & HOTELS

SERHS Tourism & Hotels es la divisió de negocis turístics de Grup SERHS, dedicada als serveis d’intermediació turística i de gestió hotelera. Amb una facturació superior a 250 Milions d’€, SERHS Tourism & Hotels representa el 50% de la facturació del Grup, i compta amb una plantilla de prop de 1.000 treballadors. Dins de l’estructura de SERHS Tourism & Hotels s’inclouen 3 àrees de negoci: SERHS Tourism (intermediació turística), SERHS Hotels (gestió hotelera), i SERHS New Ventures (serveis de consultoria a l’hotel).