SERHS Tourism, l’agència líder en l’àmbit del turisme receptiu, que actua com a distribuïdor B2B, i ofereix serveis als principals tour-operadors internacionals en les destinacions turístiques espanyoles més importants, serà present novament en la trobada anual de la ITB Berlin 2016 en col·laboració amb l’Agència Catalana de Turisme, del 9 al 13 de març de 2016. Un equip comercial de SERHS Tourism estarà present a la taula 1 de l’Stand Catalunya – Pavelló 4.2 / 202.

SERHS Tourism reforça la seva presència al mercat alemany mitjançant un nou acord i incorpora recursos comercials especialitzats

El mercat alemany, amb 7’3 milions de viatgers rebuts a Espanya durant el 2015, el que va representar el 16’03% de les pernoctacions, segons dades de Turespaña, és el cinquè en facturació de SERHS Tourism, i presenta una evolució molt favorable per a la companyia amb creixement de doble dígit en els seus principals destinacions de costa.

El Pla Estratègic de SERHS Tourism contempla el creixement en destinacions de vacances amb una major penetració en mercats com l’alemany. En aquesta direcció, l’acord amb LTS, empresa DMC (Destination Management Company), que opera principalment per al mercat alemany, compta amb presència en 7 països: Bulgària, Egipte, Malta, Espanya, Marroc, Grècia i Turquia. L’acord suposa la concentració de tota la contractació d’LTS a través de SERHS Tourism, i oferint al seu torn suport logístic a tots els àmbits receptius. Una de les iniciatives de l’acord contempla la centralització de l’equip de LTS Spain a les oficines de SERHS Tourism a Palma de Mallorca, optimitzant així la sinergia de treball i la proximitat dels equips d’ambdues empreses. Al seu torn, l’acord suposa la integració de LTS com a proveïdor en les destinacions europeus on opera, amb l’objectiu principal de reforçar l’oferta diferencial al canal majorista, a través de la seva marca Rhodasol i Iberovacances, així com en la gran distribució en línia a la regió EMEA.

En paraules de Josep Maria Bagudà, director general de SERHS Tourism & Hotels “En un entorn de canvis ràpids i constants, és imprescindible apostar per les aliances, i comptar amb bons companys de viatge per al desenvolupament comercial internacional. Disposar de partners locals és una fórmula que ens ha funcionat en el passat, com ha passat recentment a França, pel que creiem fermament en la cooperació, la bilateralitat i la consolidació com a eixos del desenvolupament de negoci “.

De la mateixa forma en què es presenta aquest acord estratègic, la ITB és l’un dels grans moments de desplegament comercial, on el nou equip comercial, reforçat recentment amb especialistes en diverses destinacions, majorment per a Catalunya, Balears i Andalusia, són una clara mostra de l’empenta que Serhs Tourism està donant a aquest mercat natural del turisme a Espanya.

50 anys de la ITB Berlín

La ITB 2016 Berlín és la fira monogràfica líder de la indústria internacional del turisme, relacionada amb el món dels viatges, destinacions, tour-operadors, sistemes de reserva, companyies aèries, hotels i tot tipus de proveïdors de turisme. Celebrada com cada any a la capital alemanya, en concret a les instal·lacions del recinte firal Messe de Berlín, comptarà amb la presència dels millors professionals i experts del sector que podran establir importants relacions comercials, a més de presentar les últimes novetats del sector al públic visitant. El país convidat d’honor coincidint amb el 50 aniversari de la fira serà Illes Maldives.

Més de 35 anys d’intermediació turística

SERHS Tourism és la marca d’intermediació turística del SERHS Tourism & Hotels, la divisió de negocis turístics de SERHS. Reconeguda com a agència líder en l’àmbit del turisme receptiu, actua com a distribuïdor B2B, i ofereix els serveis als principals tour-operadors internacionals en les destinacions turístiques espanyols més importants. Líder en la comercialització d’hotels de vacances, compta amb projectes consolidats en hotels urbans, donant servei a 1,5 milions de turistes a l’any gràcies al portafoli de prop de 35.500 hotels i una xarxa de 10 oficines a costes, illes i ciutats.

Compta també amb les agències majoristes Rhodasol i Iberovacances, que proveeixen les principals agències minoristes d’Espanya, Portugal i França.

La tecnologia de distribució permet donar un servei diferencial als més de 200 portals connectats als seus sistemes de disponibilitat. Des del punt de vista de l’especialització en el mercat de vacances, centra l’enfocament desenvolupant programes de màrqueting i comercialització per al turisme familiar, esportiu i sènior.