El governador de l’Estat de Rio Grande do Norte (Brasil), Robinson Faria, va rebre el passat 2 de març, al conseller delegat de SERHS, Jordi Bagó i el Director Relacions Institucionals SERHS a Brasil, Ivanaldo Bezerra. Tots dos van agrair el suport que el govern estatal ha donat al sector turístic i van informar dels bons resultats obtinguts per la companyia el 2015 a Rio Grande do Norte, concretament per l’hotel de 5 estrelles SERHS Natal Grand Hotel, així com el SERHS Villas da Pipa.

Trobada entre SERHS i el governador de RN (Brasil) per tractar sobre les inversions per enfortir el turisme

Jordi Bagó i Ivanaldo Bezerra durant la seva trobada amb Robinson Faria.

Jordi Bagó va destacar el potencial turístic de l’Estat RN. “Aquí tenim un gran potencial i ens vam adonar que el Govern de l’Estat entén la importància del turisme com a intersectorial per a l’economia”, va dir l’empresari.

Robinson Faria va informar als responsables de SERHS sobre les inversions que l’Estat està fent per a la implementació de l’accés a l’aeroport de São Gonçalo do Amarante, incloent les obres de l’Avinguda Moema Tinoco, i les accions per atraure nous vols nacionals i internacionals a la ciutat de Natal, així com un calendari d’esdeveniments que destaquen la història, la cultura i la cuina de Rio Gran do Nord.

El governador va afirmar que el govern seguirà treballant dur per desenvolupar el turisme, una activitat que té un impacte directe en més de 50 indústries. “L’enfortiment del turisme és enfortir l’estat, creant oportunitats d’ocupació i ingressos per al nostre poble. Gràcies al turisme es produeix un augment en tots els sectors”, ha conclòs Robinson Faria. La trobada va comptar amb la participació de la responsable de la Secretaria de l’Oficina Civil, Tatiana Mendes Cunha.