L’Assemblea anual ordinària de KID’S CLUSTER ha reunit els professionals de diversos àmbits que es vinculen al clúster que s’apropa al seu sisè aniversari.SERHS TOURISM & HOTELS s’incorpora a la junta directiva de KID’S CLUSTER

La renovada junta directiva està formada per:

 • President: Sr. Àlex Pérez, per Abacus Cooperativa
 • Vicepresident: Sr. Florenci Verbon, per Educa Borras
 • Tresorer: Sr. Iván Olivé, per Grup Edebé
 • Secretària: Sra. Imma Marín, per Marinva
 • Vocals:
  – Sra. Mònica Nadal, per la Fundació Jaume Bofill
  – Sr. Jaume Pérez Payarols, per l’Hospital de Sant Joan de Déu
  – Sra. Noelia Pastor, per SERHS Tourism & Hotels
  – Sra. Mari Pau Garreta, per Staedtler Iberia
  – Sra. Elisabet Herrero, per la Corporació Catalana de Mitjans Audiovisuals

La novetat ha estat la incorporació de la Noelia Pastor, Directora de Comunicació de SERHS Tourism & Hotels, la divisió de negocis turístics de SERHS (que compta amb la marca Vilars Rurals), el primer grup turístic de Catalunya i que dóna servei a més de 40.000 clients.

A l’Assemblea, que ofereix un contingut previ d’entre els que més interès desperten entre els seus socis, s’ha tractat sobre la neurociència i els aprenentatges que facilita pel que fa a l’establiment de vincles amb el públic objectiu i els prescriptors de productes pels infants, més enllà de la comercialització.

Han intervingut Estrella Fernández, psicòloga, formadora de mindfulness, especialista en neurociència cognitiva i neuropsicologia, professora d’EADA, investigadora i directora d’Inself Center i Sergio Colado, enginyer especialitzat en anàlisis del comportament, Doctorat Honoris Causa pel Comité de Terapeutas en Comportamiento no verbal i Director de Nechi Group.

Les empreses assistents mostren cada cop més una clara vocació d’establir vincles amb el seu públic com a aliats en la criança dels infants, aspecte que afecta estratègies i tàctiques de comunicació.

SOBRE KID’S CLUSTER:
KID’S CLUSTER és una iniciativa de reforç del clúster de productes infantils a Catalunya constituïda l’any 2010 i adreçada a totes aquelles empreses que tenen el mercat infantil com el seu segment principal.

Actualment, KID’S CLUSTER compta amb més de cinquanta empreses i entitats associades, i aporta informació estratègica de mercat i dels canals de venda als seus membres per tal de millorar la competitivitat, a més de potenciar les oportunitats de col•laboració en la generació de propostes de valors pels més petits.
La iniciativa és oberta a totes les empreses i agents privats o públics amb presència a Catalunya i l’activitat dels quals estigui relacionada amb el segment de productes infantils (dirigits a infants fins a 12 anys).

KID’S CLUSTER® forma part del programa Catalonia Clústers d’ACCIÓ i gaudeix de l’acreditació de gestió de clústers Bronze Label.