Dels Alps suïssos al Montseny, Heidi i els personatges de la sèrie més famosa de la infància seran els protagonistes de quatre caps de setmana amb activitats especials, premis, sortejos de productes i moltes sorpreses més per a famílies al Vilar Rural.

El Vilar Rural de Sant Hilari estrena caps de setmana temàtics per commemorar la sèrie Heidi

El Vilar Rural de Sant Hilari ha programat per aquesta primavera – estiu, quatre caps de setmana (8-10 abril, 27-29 maig, 17-19 juny i 1-3 juliol), de divendres a diumenge, que giren en torn a la mítica sèrie de dibuixos animats dels anys 70 i 80, Heidi. Les activitats habituals del Vilar, com la granja i l’hort, adoptaran l’essència de les histories de Heidi, Pedro, l’avi i la senyoreta Rottenmeier, entre altres; i estaran vigilades de prop per una mascota de Heidi de grans dimensions.

Les famílies allotjades hi podran trobar projeccions de la sèrie, tallers de disfresses, concursos d’imitacions, concursos de trivials, photocalls, gimcanes, balls, etc.A banda d’un complet programa d’activitats durant tot el dia, pares i nens tindran l’oportunitat de participar en sortejos i endur-se regals de la mà de Heidi i els seus personatges.

Per a tota una generació que ronda ara els quaranta anys, Heidi és tota una icona de la seva infància. Per això, i coincidint amb la recent tornada de la sèrie a la televisió, Vilars Rurals ha volgut fer un homenatge a tots aquells pares que encara recorden els seus cinquanta dos capítols.

De les muntanyes dels Alps suïssos al Montseny

L’entorn del Vilar Rural de Sant Hilari, enmig del Montseny, resulta ideal per reviure una experiència única acompanyats per un dels personatges més emblemàtics de la infància.
Dirigit tant als pares com als nens, a través de les 27 activitats programades aprendran tot sobre la vida a les muntanyes, els animals, la música o les tasques quotidianes de Heidi, Pedro i la resta de personatges. Durant gairebé tres dies, gràcies a les activitats i a les excursions programades, les famílies tindran l’oportunitat de sentir-se un més entre els protagonistes dels dibuixos animats de Heidi.

Caps de Setmana Temàtics als Vilars Rurals

Aquest projecte Caps de Setmana Heidi segueix la línia del que Vilars Rurals ha vingut desenvolupant amb els Caps de Setmana Ciència Bestial de la mà del científic i divulgador infantil Dani Jiménez, amb experiments i tallers dirigits a pares i fills; i els Caps de Setmana Medievals, dedicats a l’Edat Mitjana, oferint activitats com tornejos de jocs familiars, justes medievals, tir amb arc infantil, malabars i equilibris per a joves joglars, escalada a la torre del Castell del Vilar, tallers al Laboratori de Pocions i Amulets, cerimònia final amb lliurament de diplomes. Tot plegat amb ambientació dels participants. Amb el Caps de Setmana Heidi, es tracta doncs, de consolidar un dels pilars fonamentals dels nostres Vilars Rurals, posant l’èmfasi en les activitats per a famílies, enfocades sempre a la vessant lúdico-pedagògica dels infants potenciant així la seva creativitat, la diversió i el coneixement al mateix temps que es combina amb el joc.

Vilars Rurals, un nou concepte d’allotjament rural

Els Vilars Rurals són hotels amb encant en forma de petit poble ubicats en un entorn rural privilegiat. A través de les seves activitats diàries incloses tant per adults com per nens i nadons (gaudeix del segell BabyFriendly), així com de les seves instal·lacions: la granja, l’hort, la piscina climatitzada i a través d’una gastronomia tradicional fan que tota la família gaudeixi d’una experiència diferent. Arreu de Catalunya hi ha 3 Vilars Rurals situats a Cardona (el Bages), Sant Hilari Sacalm (La Selva) i Arnes (Terra Alta).