Serhs Distribució el passat mes d’Octubre, mitjançant el seu compromís social i través del seu segell SERHS Solidari, va col·laborar amb l’organització no lucrativa de caràcter assistencial PALLAPUPAS, ajudant-los a fer riure a 100 infants hospitalitzats!.

La Campanya de Serhs Solidari, porta des del mes de gener col·laborant amb entitats socials i  amb una única finalitat: donar recolzament actiu a diferents organitzacions i ajudar conjuntament  a millorar la nostra societat actual.

L’associació PALLAPUPAS va ser fundada l’any 2000 sota el lema: Riure omple de vida!, i des de llavors porta treballant en l’àmbit sanitari amb un únic objectiu:

Millorar l’estat físic i emocional dels més petits i de les persones grans ingressades en els hospitals, així com de persones amb malalties mentals.

Mitjançant intervencions artístiques personalitzades, realitzades per actors i actrius professionals, i amb la total col·laboració del personal sanitari, omplen els espais de vida a través del riure, ajudant als pacients a relaxar-se i distreure’ls del procés de la seva malaltia.

Els Pallapupas acompanyen al nen/a abans, durant i després de la intervenció quirúrgica, convertint aquest record en una experiència agradable i positiva pel nen i per la seva família.

Amb la seva tasca contribueixen a la humanització dels processos hospitalaris i a la prevalença del subjecte per sobre de la malaltia mentre duri aquest procés, un dels objectius del món sanitari com a distintiu de qualitat i professionalitat.

 

SERHS Distribució Pallapupas