Els tres hotels rurals de SERHS especialitzats en famílies hi han donat a conèixer la seva proposta de vacances i els seus avantatges per a famílies nombroses

Vilars Rurals ha participat amb un espai propi al Saló de les Famílies Nombroses de Catalunya, celebrat durant el cap de setmana del 26 i el 27 d’octubre a la Fira de Barcelona, i que ha comptat amb l’assistència de més de 4.000 persones.

El Saló, organitzat per l’Associació de Famílies Nombroses de Catalunya (FANOC), va comptar amb la presència de més de 70 empreses i entitats de sectors com l’automoció, l’educació, mútues i assegurances, i diferents opcions d’oci i de temps lliure. Vilars Rurals va ser l’única cadena d’hotels amb presència a la fira.

Al llarg del cap de setmana, l’equip de Vilars Rurals va donar a conèixer el seu concepte de turisme rural en família entre els assistents de la fira, i va informar també dels seus descomptes i promocions per a les famílies sòcies de la FANOC o de la Federació Espanyola de Famílies Nombroses (FEFN). Diferents activitats en què van participar pares i fills van servir per transmetre l’esperit dels Vilars als assistents: tallers de massatge infantil, activitats per plantar diferents hortalisses, o tallers de pintacares i de màscares dels animals que podem trobar a les granges i als boscos dels tres hotels rurals. Juntament amb els tres Vilars Rurals, també es va donar a conèixer el parc de circuits i tirolines als arbres Sant Hilari Aventura, ubicat a Sant Hilari Sacalm.

Vilars Rurals, al Saló de les Famílies Nombroses de Catalunya

Vilars Rurals, descomptes i instal·lacions per a famílies nombroses

Com a entitat col·laboradora de la FANOC, Vilars Rurals ofereix un descompte exclusiu per a les famílies nombroses associades a aquesta entitat o membres de qualsevol associació de famílies nombroses de l’estat. L’objectiu és afavorir els moments d’oci i lleure de les famílies nombroses, així com facilitar les vacances en família.

Vilars Rurals també compta amb habitacions pensades per famílies de 5 o més membres: al Vilar Rural de Sant Hilari les habitacions Confort Familiar permeten acollir còmodament famílies de fins a 6 membres (màxim de 5 persones adultes i un nadó); al Vilar Rural de Cardona trobem les habitacions tipus Confort Familiar i les Familiar XL, i al Vilar Rural d’Arnes s’ofereixen tres tipus d’habitacions per a famílies nombroses (les Confort Familiars, les Baby Rooms Familiars, i la Suite).