El Castell Jalpí, d’Arenys de Munt – seu social de SERHS -, va acollir la trobada 2018 de l’Associació d’Empreses per a la Distribució i la Logística de Begudes i Alimentació de Catalunya, celebrada el 9 de març. L’objectiu de la convenció de l’àmbit de la Distribució va ser avançar en la transformació digital i en la professionalització, amb especial atenció als xofers de repartiment, i aprofundir en iniciatives capaces d’aportar més valor a l’activitat del sector HORECA. Igor Onandia, director general de SERHS Distribució i vicepresident de l’ADISCAT, va ser l’encarregat de donar la benvinguda a una nodrida representació de professionals.

SERHS Distribució participa en la Convenció Anual d’ADISCAT

Com a ponents, el programa d’aquest any va comptar amb la participació de Roger Busquets, director comercial d’EKAMAT (Microsoft Navision Partner), expert en aportar solucions digitals a la gestió de les empreses, i que va parlar de la “Digitalització: la tasca pendent de les distribuïdores”. En la trobada també va participar Carlos Milian, director de logística de COSERAL, que va compartir el seu testimoni i experiència d’èxit: “Repartiment: Planta Carrer”; així com Albert Riba, empresari, advisor i divulgador, que va abordar la “Transformació col·lectiva”. Jose Manuel Fernández Echevarria, director executiu d’ADISCAT, va ser l’encarregat de fer balanç dels sectors de la distribució i la logística tant de begudes com de l’alimentació. L’acte va cloure amb la intervenció de Jordi Pujol Medina, President d’ADISCAT.

ADISCAT és l’Associació d’Empreses de Distribució i Logística de Begudes i Alimentació de Catalunya que va ser constituïda a Barcelona el 2004. Representa el 80% del sector i està formada per 150 empreses que donen feina a 4.500 persones de forma directa. Com a sector, facturen 1.050 milions de vendes i compten amb 3.500 vehicles de repartiment i comercials. Treballen per a 60.000 establiments o punts de venda (bars, hotels, restaurants, petits supermercats, etc.). Entre els seus objectius es troben donar a conèixer el sector unint esforços per a la defensa dels seus legítims interessos, constituir-se com un interlocutor davant les institucions públiques i privades, elaborar informes que permetin la millora dels associats, oferir programes de formació i organitzar i professionalitzar el sector. SERHS Distribució, la distribuïdora més important del canal HORECA a l’Estat espanyol especialista en la distribució integral de productes per a l’hostaleria, la restauració social i el canal BARECA ubicada a Catalunya i l’arc mediterrani, forma part de les empreses associades a ADISCAT.