SERHS Distribució sempre ha manifestat una especial sensibilitat i compromís amb els aspectes mediambientals que ens envolten com a activitat. Des de l’any 2015 ens varem adherir al programa de la Generalitat de Catalunya d’acords voluntaris per a la reducció d’emissions de CO2.

En aquesta ocasió s’ha realitzat una prova de repartiment a clients durant els primers mesos de l’any 2019 amb un camió IVECO EUROCARGO GNC de 12 Tones, frigorífic i amb Bi-temperatura. Aquesta acció s’ha dut a terme per gentilesa de Fraikin, proveïdor de camions de renting.

SERHS Distribució prova amb èxit un camió de gas natural

El gas natural és un combustible alternatiu ecològic, econòmic i la tecnologia d’implantació està madura i disponible en l’actualitat. Suposa un estalvi de combustible en els trajectes, ja que el preu del combustible és més baix. Hi ha força xarxa de punts d’abastament i a nivell medi ambiental i alhora contribueix a pal·liar l’efecte hivernacle amb l’eliminació total de les emissions de sofre (SO2) i una reducció de les emissions de monòxid de carboni (CO) i de CO2 de fins a un 25%.

Aquesta iniciativa es planteja com un pas endavant amb la voluntat de la Divisió d’anar cap a una flota i sistema de transport sostenibles.