Després de 32 mesos de construcció, el passat dimarts 7 de juny salpava per primer cop des del Port de Barcelona el creuer més gran del món, l’Harmony Of The Seas l’últim vaixell de la flota de la naviliera americana Royal Caribbean. Amb una capacitat de 6.780 passatgers, la nau presentava un ple absolut en el seu primer trajecte per aigües del Mediterrani, amb un parell d’aturades a Roma i Nàpols.SERHS estrena l’Harmony Of The Seas, el creuer més gran del món

De la mà de SERHS i de l’agència SERHS Travel Service, un total de 192 passatgers (entre treballadors, accionistes, col·laboradors, familiars i amics del Grup) no van voler deixar passar l’oportunitat de realitzar aquest viatge inaugural, conformant així el grup més nombrós a bord. Emmarcat dins els actes de celebració del 40è aniversari del Grup, la iniciativa va resultar tot un èxit de convocatòria.

Dins el programa d’activitats d’aquest viatge, encapçalat per el conseller delegat del Grup, el Sr. Jordi Bagó, es van incloure una reunió de benvinguda, un còctel de celebració per l’aniversari i un complet programa d’excursions al Vaticà, Pompeia i Capri.

VAIXELL DE RÈCORD: GRANS XIFRES, NOVETATS TECNOLÒGIQUES I L’OFERTA D’OCI MÉS COMPLETA A ALTA MAR.
El vaixell, equipat amb la última tecnologia, a banda dels seus 2.100 tripulants, 2.750 camarots, 17 cobertes i 24 restaurants compta amb 7 veïnats temàtics del vaixell una gran ciutat a alta mar.

Com a novetat l’Harmony Of The Seas disposa de la primera cocteleria amb cambrers robots, de les primeres habitacions interiors amb balcons virtuals i de la connexió a Internet més ràpida a alta mar, gràcies a un satèl·lit exclusiu que segueix la ruta d’aquest gegant marítim.

Dins la seva oferta d’oci, el vaixell (inclòs dins la categoria “Oasis” de Royal Caribbean), compta amb un complet programa d’activitats i espectacles, entre els que destaca “Grease”, l’obra de Broadway que té lloc al Royal Theatre, amb capacitat per més de 1.400 persones. Així mateix, el vaixell ofereix espectacles de salts acrobàtics al teatre aquàtic o de patinatge a la pista de gel i disposa de casino, galeria d’art, parcs i tobogans aquàtics per totes les edats, així com el “Abyss” un tobogan de caiguda lliure de més de 30 metres que transcorre en només 10 segons.

L’Harmony Of The Seas realitzarà un total de 22 sortides setmanals, fins que finals d’octubre es traslladi a Florida on s’establirà com a port base per realitzar creuers pel Carib.