Rhodasol, la marca majorista de SERHS Tourism, ha recorregut Andalusia en el marc de les Missions Comercials a Andalusia, de la mà de Turisme Andalús, incidint especialment en l’oferta del segment de turisme de platja i interior. Andalusia i especialment la costa andalusa és un dels principals mercats per a l’oferta turística que ofereix la majorista de SERHS.

Rhodasol impulsa el turisme intern a Andalusia

Durant el mes de juny, els vuit patronats de la comunitat andalusa acompanyats per les autoritats pertinents, juntament amb TTOO, majoristes de viatge, hotels independents i cadenes hoteleres, han presentat als agents de viatges de les províncies la seva oferta turística amb l’objectiu de fer visible el destí de cada província entre els potencials turistes més propers i per reforçar el flux de turisme intern.

Al llarg del mes s’han dut a terme una sèrie de workshops amb posterior còctel-sopar a cada una de les destinacions. Les Missions Comercials es van dividir en dos blocs, celebrant el primer del 13 al 16 de juny a Andalusia Oriental -Almería, Jaén, Granada i Màlaga-. La segona part es van desenvolupar a Andalusia Occidental -Huelva, Cadis, Sevilla i Còrdova-, entre els dies 20 i 23 de juny. A Punta Umbría (Huelva), van assistir 40 agents de viatge de 18 agències de la província de Huelva; a Cadis es va celebrar a l’Hotel Platja Victòria amb l’assistència de 35 expositors i l’assistència de 65 agents de viatge de 25 agències de la província gaditana; a Sevilla el workshop va tenir lloc a la Casa de la Província on van assistir 120 agents de viatges de 60 agències de la província; finalment, a Còrdova es va realitzar a l’hotel Eurostar Palace de la mateixa ciutat i on, a part de les autoritats locals, van assistir 74 agents de 28 agències de viatges.

El patronat o empresa pública de turisme de cada província ha estat l’encarregada de l’organització en el seu respectiu destí. Rhodasol va participar en aquest últim bloc i va acompanyar a Turisme Andalús al llarg de les Missions Comercials.

Més de 35 anys d’intermediació turística

SERHS Tourism és la marca d’intermediació turística de SERHS Tourism & Hotels, la divisió de negocis turístics de SERHS. Reconeguda com a agència líder en l’àmbit del turisme receptiu, actua com a distribuïdor B2B, i ofereix els serveis als principals tour-operadors internacionals en les destinacions turístiques espanyols més importants. Líder en la comercialització d’hotels de vacances, compta amb projectes consolidats en hotels urbans, donant servei a 1,5 milions de turistes a l’any gràcies al portfoli de prop de 35.500 hotels i una xarxa de 10 oficines a costes, illes i ciutats.

Compta també amb les agències majoristes Rhodasol i Iberovacances, que proveeixen les principals agències minoristes d’Espanya, Portugal i França. La tecnologia de distribució permet donar un servei diferencial als més de 11.500 clients nacionals i internacionals, amb prop de 4000 connectats per xml als seus sistemes de disponibilitat. Des del punt de vista de l’especialització en el mercat de vacances, centra l’enfocament desenvolupant programes de màrqueting i comercialització per al turisme familiar, esportiu i sènior.