Rhodasol, la majorista per al mercat espanyol i portuguès de Grup SERHS, ha distribuït els seus catàlegs d’estiu 2016 a més de 86.000 agències espanyoles i portugueses per presentar-los els més de 600 establiments hotelers de què disposa repartits en tota la costa espanyola i portuguesa així com les illes Balears i Canàries. També s’han inclòs en aquesta edició destinacions internacionals com Brasil i ciutats europees.

SERHS Tourism: nous catàlegs d'Estiu 2016 i circuits de Rhodasol i Iberovacances

D’aquests catàlegs destaca el nou apartat d'”Escapades” a cada costa amb paquets especials per a famílies, romàntiques, amb spa, minicreuers, wellness, i molt més.Alhora, ja estan disponibles els catàlegs de circuits per a la temporada 2016 de Rhodasol. En aquesta edició, s’han ampliat el nombre de sortides des de diferents orígens – de quatre a sis-. Les sortides garantides s’han establert des de: País Basc / Navarra, Madrid / la Manxa, Llevant / Múrcia, Catalunya / Aragó, Astúries / Castella, Andalusia / Extremadura. Els circuits que van de nord a sud i d’est a oest de la península passant per Portugal i el Sud de França, tenen una validesa de Juliol a Desembre 2016. El tiratge ha estat de 32.500 unitats repartides entre més de 1.500 agències de viatges distribuïdes per tota la geografia espanyola.

Per la seva banda, la majorista per al mercat francès de Grup SERHS, Iberovacances, ha distribuït els seus més de 10.000 catàlegs entre les principals agències de viatges franceses.

Més de 35 anys d’intermediació turística

SERHS Tourism és la marca d’intermediació turística de SERHS Tourism & Hotels, la divisió de negocis turístics de SERHS. Reconeguda com a agència líder en l’àmbit del turisme receptiu, actua com a distribuïdor B2B, i ofereix els serveis als principals tour-operadors internacionals en les destinacions turístiques espanyols més importants. Líder en la comercialització d’hotels de vacances, compta amb projectes consolidats en hotels urbans, donant servei a 1,5 milions de turistes a l’any gràcies al portfoli de prop de 35.500 hotels i una xarxa de 10 oficines a costes, illes i ciutats.

Compta també amb les agències majoristes Rhodasol i Iberovacances, que proveeixen les principals agències minoristes d’Espanya, Portugal i França. La tecnologia de distribució permet donar un servei diferencial als més d’11.500 clients nacionals i internacionals, amb prop de 4000 connectats per xml als seus sistemes de disponibilitat. Des del punt de vista de l’especialització en el mercat de vacances, centra l’enfocament desenvolupant programes de màrqueting i comercialització per al turisme familiar, esportiu i sènior.