Des que SERHS food gestiona el servei de restauració de l’Hospital Universitari Arnau de Vilanova de Lleida, des de la divisió de gestió alimentària de SERHS s’ha tingut molt present la necessitat de ser més actors que espectadors en relació a les iniciatives que es duen a terme a la demarcació de Lleida.

SERHS Food col·labora amb l’Institut de Recerca Biomèdica de Lleida

En aquest sentit, SERHS food suma des d’aquest mes d’abril una nova col·laboració que posa l’accent en el suport a la recerca i la innovació en salut, de la mà de l’Institut de Recerca Biomèdica de Lleida Fundació Dr. Pifarré (IRBLleida). Des d’aquesta entitat es creen sinèrgies entre la recerca bàsica, la recerca clínica i la investigació epidemiològica, perquè la investigació biomèdica sigui el motor de la millora de la pràctica clínica diària, en benefici de tota la població. D’aquesta manera, des de l’IRBLleida, s’abasta una cadena de recerca translacional, des de la investigació bàsica fins a la que estudia el comportament de les malalties en grans grups poblacionals.

Si a finals del 2018, es tancava un acord de col·laboració amb el Centre Especial de Treball (CET) “El Pla”d’Almacelles per promoure l’estabilitat laboral per a persones en risc d’exclusió social, ara, des de SERHS food, es pren novament la iniciativa de participar activament en el suport a entitats que busquen un benefici per a la societat que cada dia és més exigent i canviant.

L’acord entre l’IRB Lleida i SERHS food s’ha segellat en un acte distès però carregat de contingut i on els representants de les dues entitats s’han emplaçat a noves trobades de seguiment dels diferents projectes engegats, als quals SERHS food i altres empreses donen suport.