L’Ajuntament de Castell-Platja d’Aro ha donat un nou impuls al servei d’àpats a domicili pensat per a persones amb diversos graus de dependència, edat avançada o vulnerabilitats. SERHS Food presta aquest servei, anomenat SAD, centrat en les persones, els menús i el servei a casa. Es disposen de 10 dietes diferents ( i la seva combinació entre si) amb més de 130 plats específics (monoracions variades), elaborats en base a la dieta mediterrània, equilibrats, gustosos i saludables. Les necessitats de cada persona a nivell nutricional són diferents i s’ha adaptat el servei d’atenció domiciliària a aquest requeriment.

En un acte de presentació i tastet de plats cuinats realitzat el 7 de febrer, la regidora d’Acció Social de l’Ajuntament, Pilar Ferrero, va explicar el servei que té com a prioritat “el benestar nutricional, físic i socials dels usuaris, evitant riscos de malnutrició o fins i tot accidents domèstics cuinant”. En aquest cas, és una pota més dels serveis d’atenció a persones del municipi. L’experiència d’una usuària, la Pietat, va ser molt il·lustrativa del servei en que trobava “una gran solució pel seu cas”.

La satisfacció individual és el pilar fonamental per a SERHS Food com també va recordar Lourdes Català, responsable del Departament de Dietètica, i amb el que construïm tot el servei junt amb la seguretat alimentària. Partint de les pautes que els professionals transmeten, l’equip de dietistes elabora els menús escollint els tipus de plats, atenent a la seva qualitat nutricional i als ingredients que els componen.

Sens dubte es tracta d’un servei de futur que cada cop avançarà més en tots els municipis per promoure l’atenció individualitzada, persona a persona, i la millora del benestar de qui més ho necessiti.

Veure la notícia a TV COSTA BRAVA

Veure la notícia a EL PUNT WEB

SERVEI D'ATENCIÓ DOMICILIÀRIA SERHS FOOD