La divisió hotelera amplia la seva presència a tres països: Catalunya, Brasil i Andorra.

SERHS potencia la internacionalització incorporant dos hotels a Andorra

SERHS inicia el 2016 amb una expansió internacional del seu portafoli de gestió hotelera incorporant dos hotels a Andorra: l’Hotel SPA Termes Carlemany 4* i l’Hotel i Aparthotel Cosmos 3*, ambdós situats en ple cor del Principat, a Escaldes d’Engordany. Amb un contracte a 5 anys de gestió hotelera, comercialització online i gestió integral de la restauració, la divisió hotelera de la corporació amplia el seu portafoli a 14 establiments hotelers en propietat i gestió i passa a estar present en tres països: Catalunya, Brasil i Andorra. Un pas molt important en el creixement per a SERHS i la pròpia marca hotelera, i un pas endavant en l’expansió en el segment d’hotels de muntanya.

El turisme i el comerç a Andorra constitueixen els pilars fonamentals de l’actual economia interna del Principat. El turisme, cada cop més diversificat en funció de l’estació de l’any, aporta prop de  8 milions de visitants anuals. El principal motiu de visita són les compres (47%) i el lleure (29%), tot un repte per a la nova divisió de SERHS. Durant l’hivern, l’innegable reclam turístic l’ofereixen  les superfícies esquiables del país: Grandvalira, Vallnord i Naturlàndia.

L’Hotel i Aparthotel Cosmos Andorra 3*, es troba situat al centre d’Escaldes, a un pas del balneari de Caldea i de la principal zona comercial andorrana, amb les comoditats d’un hotel de 3 estrelles. Amb 142 habitacions (entre hotel i apart hotel), es tracta d’una destinació ideal per a unes vacances en família o amb amics i grups molt proper a les estacions d’esquí de Vallnord i Grandvalira. Pel bé de la qualitat i el servei al client, SERHS ha acordat amb la propietat adoptar el compromís d’adequar i modernitzar zones comunes així com instal·lacions i habitacions d’aquest hotel de 3*, que es preveu finalitzar en els propers mesos.

L’Hotel SPA Termes Carlemany 4* de 33 habitacions és l’únic petit hotel balneari termal del Principat. Es tracta d’un establiment amb encant, construït en un edifici històric en ple centre d’Escaldes i amb els serveis més moderns: piscina exterior (durant l’estiu), spa, wifi gratuït, aigua termal en els banys de l’habitació, sala fitness, restaurant a la carta, entre altres serveis per fer de l’estada, un lloc inoblidable en el cor d’Andorra. L’acord de col·laboració també inclou la gestió d’una zona d’oci, la Piscina Termal Muntanya, a 60 metres de l’Hotel SPA Termes Carlemany, oberta al públic en general i als clients de l’hotel, del 15 de juny al 8 de setembre i amb una temperatura de l’aigua de 27º.

Amb aquestes dues incorporacions SERHS acompleix un dels seus objectius bàsics que és potenciar la gestió hotelera amb localitzacions privilegiades i hotels amb un bon nivell de confort.