La nova marca SERHS Tourism & Hotels es presenta a FITUR 2016

SERHS Tourism & Hotels present a Fitur 2016

SERHS Tourism & Hotels estarà present un any més a la Fira Internacional de Turisme que es celebra a Madrid del 20 al 24 de gener amb un estand de 50 m2 situat al Pavelló 8 (Estand número 8A26).

Aquest any la principal novetat es centra en la presentació de la nova marca de la divisió, SERHS Tourism & Hotels, que aglutina las divisions de Turisme i Hotels de SERHS. Després del procés de fusió dut a terme el passat mes de desembre de 2015, i en el 40è aniversari del grup, la nova marca estarà present per primera vegada a la trobada de turisme anual més important del país. Les àrees de negoci que ofereix la nova divisió estaran representades a FITUR 2016, i es centren principalment en:

  • Intermediació turística| Receptiu i Distribució: SERHS Tourism, Rhodasol, Iberovacances.
  • Gestió Hotelera | Cadena pròpia: SERHS Hotels, Vilars rurals.
  • Serveis de Consultoria Hotelera: HOTELjuice, SERHS Hotel Consulting & Management, Meeting Experience.

La cadena hotelera SERHS Hotels posa a l’abast del client una oferta variada de gaudi vacacional i pel client d’empreses, podent triar entre un ampli ventall de 14 establiments hotelers de diverses tipologies i ubicacions. El portafoli el composen els Vilars Rurals, un concepte innovador d’hotels rurals per a famílies i per a empreses amb segell propi; tres hotels urbans a Barcelona (SERHS Rivoli Rambla, SERHS Del Port i SERHS Carlit), dos resorts de platja a Brasil (SERHS Natal Grand Hotel i SERHS Villas da Pipa Hotel). La resta d’establiments propis que configuren el negoci estan formats per tres hotels de platja ubicats a la Costa Barcelona-Maresme; i el SERHS Ski Port del Comte, a peu de pistes de l’estació que rep el mateix nom.