El regne del Gourmet i la passió per la cuina, al centre de Madrid.

El projecte Cristina Oria apareix de la mà de la seva fundadora que porta el seu nom el 2009, i amb el seu company de viatge, vida i experiències Álvaro Corsini. Les claus que han portat al capdamunt Cristina Oria, tal com ella ha descrit en alguna de les seves entrevistes, han estat i són “el treballar en allò que realment t’agrada, la passió, dedicar hores a la professió i escoltar les necessitats d’un mercat” cada cop més canviant i divers.

És cert que la tendència que a la gent li agrada menjar més i millor està en alça, de manera que tots els productes que es venen i se serveixen a Cristina Oria, compten amb una qualitat de cinc estrelles.

El secret de la marca Cristina Oria

Cristina Oria va iniciar el seu camí amb el seu Catering, el qual va ser fundat el 2009, després d’haver estudiat cuina a la prestigiosa escola Le Cordon Bleu. Dos anys més tard, el 2011, va guanyar el premi de Madrid Fusión amb el seu foie mi cuit als 3 vins, producte estrella als seus restaurants i botigues.

El 2014, guanya el premi Great Taste d’Anglaterra, amb la seva gelatina de Sauternes per acompanyar el suculent foie.

Després de l’èxit del seu càtering, decideix obrir el Restaurante Conde de Aranda on només se servien esmorzars, dinars i berenars. En un període posterior es van animar amb el servei de sopars al Restaurant ubicat al carrer Ortega i Gasset i la seva última obertura a Las Rozas Village.

Però, són restaurants convencionals els de Cristina Oria? La resposta és no. El seu secret és el naixement d’una combinació perfecta entre Restaurant i Botiga Gourmet, tal com ho descriu la pròpia Cristina Oria “el que menges t’ho emportes”, i a més si ets un/a fan absolut/a del parament, ho podràs adquirir a la seva botiga especialitzada.

Actualment disposen de tres botigues gourmet i de parament a Madrid, un càtering que serveix esdeveniments de fins a quatre mil persones i un e-commerce que es caracteritza per l’enviament a tota Europa dels productes creats per Cristina Oria tant d’alimentació com accessoris per a la cuina, la taula i la decoració de la casa. I si a més busques regals corporatius per a treballadors i clients, Cristina Oria elabora fins a 10.000 unitats per a una mateixa empresa. I per si fos poc, si ets dels que prefereix degustar exquisideses  còmodament des de casa, també fan comandes a domicili d’aperitius i menús complets.

Sigui quin sigui el format que cerques, Cristina Oria cuida fins a l’últim detall en totes les seves elaboracions, materials, qualitats i posades en escena.

Quins són els productes estrella de Cristina Oria?

– El Foie Mi Cuit als tres vins, guardonat amb el premi Madrid Fusión, acompanyat de gelatina de vi Sauternes amb pa crostini de panses, del qual amb tant especial afecte va aprendre la seva elaboració durant la seva estada a París i el seu pas per Le Cordon Bleu, que li va despertar l’instint i passió culinaris durant el seu pas per la ciutat de la llum.

– Els dolços, una altra de les seves passions, entre els quals destaquen el gofre o el pastís de llimona, que és un must dins dels seus restaurants i càtering. Està catalogat com un dels millors pastissos de llimona de Madrid.

Espais amb personalitat i cura al màxim detall

Si visites Madrid no et pots perdre el degustar dels màxims plaers de la Botiga & Restaurant Cristina Oria a:

  • Cristina Oria al C/Ortega y Gasset, 29. El segon dels tres establiments i el més gran, ubicat a l’exquisit centre de Madrid, amb cantonada amb C/ Velázquez, un dels més prestigiosos carrers de la ciutat. Botiga i restaurant comparteixen espai en una mateixa planta, i a més disposa d’una cridanera façana i terrassa que, sens dubte, conviden a entrar i tastar els productes Cristina Oria.
  • Cristina Oria al C/ Conde de Aranda, 6. Conde de Aranda va ser el primer dels exitosos formats Cristina Oria, dividit en dues plantes, trobant a la primera planta el concepte de botiga Gourmet i a la segona planta l’espai de restaurant on poder degustar totes les exquisideses que hagis vist a la Botiga.
  • Cristina Oria a Las Rozas Village. Ubicat al centre comercial de marques outlet d’alt standing, és l’únic restaurant del centre i el que connecta més amb l’assidu públic que visita la zona de compres. Disposa de dos ambients diferenciats: una terrassa mimada fins al darrer detall per a la zona de restaurant, i un concepte de quiosc amb també terrassa a l’aire lliure amb una oferta de cafeteria, gelateria i menjar ràpid per a aquells que optin per aprofitar al màxim el dia de compres.

 

 

SERHS Projects i Cristina Oria, una estreta aliança als seus projectes d’èxit

Per a Cristina Oria, poder treballar de la mà de grans professionals és assegurar l’èxit en els seus projectes de restauració. Entre les diferents col·laboracions en la creació del seu gran projecte, SERHS Projects treballa de la mà gràcies a la seva aportació de projectes únics per a espais únics com els de Cristina Oria.

SERHS Projects subministra la maquinària i equipament de la cuina industrial i barra del restaurant als seus espais de restauració així com el subministrament i la instal·lació de vitrines expositores de la seva botiga gurmet. Els materials i maquinària hostalera subministrats disposen dels més alts estàndards de qualitat, servei i disseny, així com els màxims nivells destalvi energètic en benefici dels espais de restauració Cristina Oria i el seu compromís amb el medi ambient.

Cristina Oria, molt més que un nom

Jove xef i empresària, es va decantar per estudis econòmics als seus inicis. El 2008 va fer un gir a la seva vida traslladant-se a París al centre d’estudis de gastronomia Le Cordon Bleu, on va fer un pas endavant per dedicar-se al que realment li agrada des de nena i al que és realment la seva passió, la cuina.

Tant és així, que va realitzar el seu propi programa de televisió de cuina i l’octubre del 2020, en plena pandèmia, va publicar el seu primer llibre de receptes, que ara ja es troba a la 5a edició.

Dins de les xarxes socials també ha tingut un gran creixement, el seu compte d’Instagram @cristinaoriachef amb 228 mil seguidors, és el seu mitjà de comunicació per compartir receptes, tipus de decoració i totes les novetats de les seves botigues i restaurants.

En definitiva, una ment innovadora, inquieta i amb ganes de descobrir el món és el que trobaràs als espais de restauració Cristina Oria.