Després de l’èxit aconseguit a la passada edició, SERHS Projects , com a  professionals en projectes de cuines  industrials i buffets, torna a apostar per participar a  la Hospitality Innovation Planet, que tindrà lloc  del 24 al 26 de Febrer a Madrid.

Més de 25.000 professionals del sector HORECA van visitar el saló  en 2019, amb més de 400 expositors oferint solucions pel canal de l’Hostaleria i la Restauració.

 

Què trobaràs al nostre stand? Pavelló 14.0 / Stand G708

Et presentarem totes les novetats en equipament de cuines que permetin  incrementar la productivitat del teu espai de restauració  i els aporti un disseny únic.

Per això, treballem de la mà de grans marques professionals com són Mareno i Rational, i que ens acompanyaran durant tota l’exposició amb demostracions  i aclarint tots els possibles dubtes que et puguin sorgir.

 

Bloque de coccion Cocina Industrial Profesional Mareno · SERHS Projects

Bloc de cocció mural  Gamma Star 70 de Mareno.

Flexible i versàtil, és la solució ideal si desitges potencia i fiabilitat  en espais reduïts. Ideal per a restaurants petits i mitjans, o locals amb restauració a la vista. Restauració específica per escoles i llar d’infants, menjadors de petits hospitals  i llar d’avis.

Millora la seguretat i la higiene del teu espai de cuina, i incrementa l’estalvi d’energia (fins a un 43% menys) gràcies a Power Guardian, que permet el control de potencia de tots els elements elèctrics de la teva cuina, el que suposa un estalvi de costos considerable.

 

Bloque de coccion Cocina Industrial Mareno · SERHS Projects

Cuina central Gamma Star 90 de Mareno.

Aposta per la màxima innovació, garantitza espais amplis de treball, incrementa les potencies i rendiment dels teus serveis. Ideal per espais de restauració comercial, grans i mitjanes empreses de restauració i cadenes hoteleres. Restauració col·lectiva, hospitals , menjadors escolars, universitaris, d’empreses, i cuines centralitzades.

Amplia les teves zones de cocció i zones de treball amb amplis sobres de taula, amb la màxima robustesa, resistència i higiene.

 

 

Freidora automatica Cocina Industrial Mareno · SERHS Projects

Fregidora automàtica Mareno.

Les fregidores programables d’alta productivitat són ideals per obtenir una fritura sana, daurada i cruixent.  Disposa d’un sistema de filtració integrat que permet mantenir net l’oli i evitar així que es degradi. Inclou un sistema d’elevació de cistelles  que facilita retirar els productes fregits una vegada finalitzada la cocció. La resistència gira sobre 90º per facilitar tota la neteja.

 

 

Vario Cooking Center Bloque de coccion Cocina Industrial Rational · SERHS ProjectsVario Cooking Center, de Rational.

Una nova forma de cuinar, tant en la restauració “ a la carta” com en la restauració col·lectiva. Prepara amb la mateixa eficiència 30 racions individuals que 1.000 menjars. Aconsegueix màxima flexibilitat en el mínim espai,  amb la supervisió i control mínims, amb una extraordinària eficiència energética.

Gràcies a aquesta flexibilitat,  pots utilizar-la en diferents mètodes de cocció  sense dependre de cap altre equipament. El temps de neteja és mínim, doncs no es crema ni sobresurt cap ingredient.

 

Self Cooking Center Cocina Industrial Rational · SERHS ProjectsSelf Cooking Center, de Rational.

L’assistent que necessites per la teva cuina professional. Cuina a la parrilla, a la planxa i al vapor, forneja blanqueja i cou independentment de si prepares carn, peix, aus o verdures.

Redueix el temps de preparació dels teus menús i incrementa la productivitat del teu servei. Fàcil ús amb neteja i  descalcificació automàtiques.

 

 

De veritat et perdràs  la possibilitat de fer del teu espai de restauració, un espai  únic?

T’esperem al pavelló 14, stand Nº G708. Coneix de primera mà tot el que  SERHS Projects pot fer per tu.