SERHS Food ha estat l’empresa adjudicatària, des de gener 2020, del servei de restauració que es realitza en aquest important centre de les Terres de Lleida, tant pels usuaris en règim de pensió completa com els àpats del personal, en total més de 400 persones diàries.

Sant Joan de Déu Terres de Lleida – Centre d’Almacelles atén a persones amb Discapacitat Intel·lectual des de l’any 1965, amb serveis de caràcter residencial, diürns i d’hospitalització. Tots ells destinats a oferir una atenció especialitzada, sota el Model d’Atenció Centrat en la Persona, on la persona es té en compte com a referent i motor en el seu procés d’atenció. Tenint en compte per tant, el suport individualitzat segons les capacitats, necessitats, gustos i preferències que es reflecteix en el seu programa de suport i/o projecte de vida el qual els professionals, acompanyem en el seu dia a dia. Buscant sempre la millora contínua i emparada pels valors que defineixen a tots el centres de l’Orde Hospitalari: Hospitalitat, Respecte, Responsabilitat, Espiritualitat i Qualitat.

SERHS-Food-Gestiona-els-serveis-d'alimentació-de-l'Hospital-Sant-Joan-de-Déu

L’Orde Hospitalari de Sant Joan de Déu és una de les majors organitzacions internacionals de cooperació sense ànim de lucre del món. És també, una institució que forma part de l’Església i, per tant, diferent de les Organitzacions No Governamentals. El seu origen es remunta a el segle XVI. Actualment està present en més de 50 països dels cinc continents i està formada per 1.230 Germans, més de 50.000 professionals entre col·laboradors i treballadors, 8.000 voluntaris i més de 300.000 benefactors i donants.

SERHS Food compta amb més de 40 d’anys de trajectòria i un equip de 2550 treballadors. Amb aquesta nova incorporació reforça la seva implantació a les Terres de Lleida on gestiona l’alimentació de grans centres com el complex sociosanitari de l’Hospital Universitari Arnau de Vilanova de Lleida (HUAV), pertanyent a l’Institut Català de la Salut, que és el centre de referència de malalts aguts de les regions sanitàries de Lleida i de l’Alt Pirineu-Aran. Exerceix també influència sobre la franja oriental de l’Aragó. També en formen part l’Hospital de Santa Maria i l’Institut de Recerca Biomèdica. La població compresa en aquests territoris assoleix en conjunt la xifra de 450.000 habitants. Per altra part, en l’àmbit de l’educació SERHS Food desenvolupa el servei d’alimentació, des de fa més de 4 anys, del Col·legi Claver Raimat (Jesuïtes Lleida) de més de 1.300 alumnes, centre de referència a la zona. SERHS Food és la primera i única empresa de restauració col·lectiva de l’Estat espanyol certificada en la norma FSSC 22000 de seguretat alimentària.