Jordi Bagó: “El català és una llengua amb la que es poden fer negocis. Amb la que es poden fer molts i molts bons negocis, com la SERHS ha demostrat durant més de 4 dècades”

 

L’Associació Catalana de Comptabilitat i Direcció – ACCID –, de forma conjunta amb Òmnium Cultural, han reconegut la SERHS per la potenciació i l’ús del català en l’àmbit empresarial. Un reconeixement que avui s’ha materialitzat en l’acte d’entrega que l’ACCID va celebrar el passat divendres, 1 de juny,  a la Universitat de Vic. Jordi Bagó, president i conseller delegat de SERHS, va ser l’encarregat de recollir el premi de la mà de Joan Vallbé, vicepresident d’Òmnium Cultural.

 

SERHS reconocida por el uso del catalán en la empresa

 

En el seu parlament, Bagó va posar de manifest que “el català és una llengua amb la que es poden fer negocis. Amb la que es poden fer molts i molts bons negocis, com la SERHS ha demostrat durant més de 4 dècades”.  En aquest sentit, el president i conseller delegat de la corporació va recordar que “sempre hem sabut que part del nostre èxit estava en la nostra autenticitat i ser una corporació de marcat tarannà català que, és clar, feia servir el català com a llengua vehicular dins la companyia, ens feia reals i honestos”.

 

Les seves paraules, també van servir per agrair el reconeixement i per a felicitar la resta de guardonats en l’acte que fou escenari del lliurament de la XV edició dels Premis i Ajuts a la Recerca ACCID i de la XIII edició dels Premis ACCID-ÒMNIUM.