La companyia es fa amb el control del 90% de la societat SERHS Distribució amb una estratègia corporativa d’adquisició de participacions de socis minoritaris

 

SERHS ha ampliat i reforçat la seva posició en el negoci de SERHS Distribució amb l’adquisició recent de participacions de socis minoritaris. Amb aquesta aposta estratègica corporativa, SERHS s’ha fet amb el 90% de la societat amb l’objectiu d’accelerar el seu creixement en un sector – el de la distribució al canal HORECA – en el que el seu lideratge s’ha consolidat en els darrers anys, tant a Catalunya com en l’Arc Mediterrani. Amb aquesta operació, la corporació consolida la seva aposta de creixement en el sector de la distribució en el canal HORECA

 

Tanmateix, amb aquesta operació, SERHS Distribució impulsa alhora la seva posició al mercat, amb la que fer front a un procés d’ampliació de zona d’acció en la que la divisió ja està immersa. A dia d’avui, el negoci de SERHS Distribució compta amb una cartera de 25.000 clients als que proporciona un servei integral de distribució de productes per a l’hostaleria, la restauració i les col·lectivitats a través de 15 plataformes.

Per a tot això, SERHS Distribució disposa d’una flota de 775 vehicles i d’una amplia gamma de productes, de fins a 5.000 referències, de marques líders del mercat de begudes, d’alimentació i de fred, així com de cafè i d’articles de neteja. El lideratge de la divisió de negoci de Distribució rau, a més a més, en les xifres de venda del seu canal on-line que, en el darrer exercici, van arribar als 41,3M d’euros.

Amb més de 40 anys de trajectòria empresarial, SERHS Distribució ha anat incorporant empreses a l’activitat, que han contribuït a dibuixar la seva implantació territorial. Aquesta darrera operació d’adquisició de participacions de socis minoritaris és un nou impuls a l’aposta de SERHS per la distribució com un dels àmbits d’activitat de la companyia en clar procés de creixement i expansió.