SERHS Fruits, la unitat de negoci de SERHS Distribució dedicada a la fruita i la verdura, ha reestructurat les seves plataformes de servei de Mercabarna i Blanes.

Nova estructura de plataformes de servei per a Serhs Fruits

Aquesta reestructuració ha consistit en el trasllat de l’activitat del magatzem de distribució de fruita i verdura de Blanes, a les noves instal·lacions de Tordera, en les que SERHS Distribució realitza part de l’emmagatzematge de fred i que s’han adequat per a la nova estructura de servei.

Així doncs, les instal.lacions de Tordera s’han reformat per tal de permetre de disposar d’un espai més operatiu, amb nous equipament de refrigeració per a un millor condicionament dels productes. Tanmateix, aquestes instal.lacions disposen de botiga per a professionals així com d’una plataforma de distribució.

L’objectiu de SERHS Fruits, i alhora de SERHS Distribució, amb aquesta iniciativa ha estat i és el d’oferir una millor gestió del servei, que permeti treballar als equips d’una forma més personalitzada i propera als clients.

A Mercabarna, Hub Alimentari del Mediterrani, la reestructuració ha suposat reforçar la presència  de SERHS Fruits augmenta al doble l’espai disponible fins al moment. Aquesta operació permet, doncs, millorar substancialment la logística i el nivell de servei al client, sobretot aquell de l’Àrea metropolitana de Barcelona en continu creixement.