El Vilar Rural de Sant Hilari Sacalm ha estat distingit, per segon any consecutiu, amb el premi TripAdvisorTravelers’ Choice en la categoria de Millors Hotels per a Famílies.

El Vilar Rural de Sant Hilari, reconegut amb el TripAdvisorTravelers’ Choice per segon any consecutiu

Menys de l’1% dels establiments amb presència a TripAdvisor reben aquest guardó, que es concedeix a partir de les valoracions fetes per les famílies que visiten els diferents allotjaments. A l’hora de concedir aquest premi, es valoren aspectes com la relació qualitat-preu que ofereix l’establiment, les seves instal·lacions, l’entorn on està ubicat i els serveis que ofereix als seus hostes, entre altres.

Amb un total de 820 ressenyes a la pàgina de TripAdvisor, el Vilar Rural de Sant Hilari Sacalm és l’únic establiment de turisme rural de tot l’Estat espanyol que ha obtingut el premi en la categoria de Millors Hotels per a Famílies. La resta d’hotels reconeguts amb aquest guardó s’ubiquen tots en destinacions de costa.

Les famílies que visiten el Vilar Rural de Sant Hilari consideren que l’hotel és una opció excel·lent per gaudir d’una estada amb nens, i en valoren especialment el programa d’activitats familiars, l’entorn natural on està ubicat i el tracte humà i proper de l’equip del Vilar Rural.

Quinze anys de turisme rural en família

Ubicat al terme de Sant Hilari Sacalm (La Selva), al massís de Les Guilleries, el Vilar Rural de Sant Hilari és un hotel de 4 estrelles especialitzat en turisme rural en família. L’objectiu dels Vilars Rurals és oferir a les famílies la possibilitat de gaudir de temps de qualitat i de descans tots junts, a l’hora que descobreixen l’entorn natural amb la comoditat d’allotjar-se en un hotel dissenyat específicament per a famílies amb infants.

Juntament amb els Vilars Rurals de Cardona (Bages) i d’Arnes (Terra Alta), el proper 3 de maig se celebraran 15 anys de la posada en marxa d’aquest projecte pioner a Catalunya i a tot l’Estat.