Barcelona, 10 de maig de 2018.- SERHS i Grup Barceló han signat un acord perquè SERHS Tourism, el negoci d’intermediació turística de SERHS Tourism & Hotels s’integri a ÁVORIS, la divisió de viatges del Grup Barceló. L’acord inclou així mateix a l’agència majorista Rhodasol.

SERHS Tourism s'integra a Ávoris, la divisió de viatges de Grup BARCELÓ

Mitjançant aquest acord, ÁVORIS es farà amb el 100% del negoci turístic de SERHS, agència reconeguda com a líder en l’àmbit del turisme receptiu i que actua com a distribuïdor B2B. SERHS Tourism és proveïdor de serveis de viatge com ara allotjament, serveis de handlingtransfers, excursions i tours, tant per a clients nacionals com internacionals, entre els quals es troben operadors turístics, OTAs i agències de viatge, per a les principals destinacions turístiques espanyoles.

Aquesta operació permetrà a SERHS continuar amb la implantació del seu pla estratègic basat en la concentració de les seves activitats clau, mentre que ÁVORIS incorporarà a la seva cartera de productes una estructura de contractació de vacances amb els prop de 5.000 hotels que posseeix SERHS, líder a les Costes espanyoles.

La incorporació d’aquest producte serà clau per als canals de venda d’ÁVORIS tant a Espanya com a Portugal, a més de suposar una important cartera d’operadors turístics europeus sobretot en Països del Centre d’Europa, de l’Est, nòrdics i Rússia, on SERHS constitueix un actor important del sector.

D’altra banda, Rhodasol proveeix a les principals agències minoristes d’Espanya, Portugal i del mercat francòfon. La seva tecnologia de distribució li permet donar un servei diferencial a més de 11.500 clients B2B nacionals i internacionals.

La integració de SERHS Tourism a ÁVORIS es realitzarà mantenint tant la marca SERHS, pel seu lideratge i reconeixement a nivell nacional com internacional, com la plantilla i els equips actuals.

En paraules de Gabriel M. Subías, CEO d’ÁVORIS, “aquest acord ens omple de satisfacció ja que sens dubte generarà sinergies molt positives en el nostre grup, a l’unir la força de contractació del grup SERHS amb la capacitat de distribució de les diferents marques que componen ÁVORIS. A més, ens permet continuar amb el nostre procés d’internacionalització en permetre’ns accedir a una cartera d’importants operadors turístics de Països de l’Est d’Europa i Rússia “.

Per la seva banda, el CEO de SERHS, Jordi Bagó, ha manifestat que “aquesta és una operació estratègica per SERHS, en el seu objectiu d’anar teixint grans aliances amb partners líders en cadascun dels sectors d’activitat del nostre grup. Estem molt satisfets amb aquest acord que, sense cap mena de dubte, reforçarà encara més la posició de SERHS Tourism en el mercat de vacances espanyol “.

Aquest acord es troba subjecte al dictamen de la Comissió Nacional de la Competència.

 

Sobre SERHS

SERHS és una corporació amb més de 40 anys, articulada sobre quatre divisions de negoci, amb una forta presència a Catalunya que s’estén a tot l’arc mediterrani peninsular, Espanya, Europa i el Brasil. En total, integren SERHS 33 societats, agrupades en les diferents divisions operatives de negoci, que aglutinen més de 2.500 professionals. El seu model de negoci està especialitzat en productes i serveis per a l’hostaleria, la restauració, les col·lectivitats i l’empresa.

Sobre ÁVORIS

ÁVORIS és la marca del Grup Barceló especialitzada en la comercialització de viatges, oci i vacances. El seu equip humà està integrat per prop de 3.000 professionals. El seu model de negoci, verticalment integrat, s’estructura en cinc àrees: minoristes, majoristes, companyia aèria, serveis receptius i caixes regal, totes elles oferint al viatger una experiència única adaptada als seus gustos i necessitats.