Raimon Bagó, director general de la divisió, ha estat escollit com a nou president del Clúster Foodservice i ha insistit en la necessitat “d’adaptar-nos a les necessitat individuals” en la restauració col.lectiva

El passat 14 de juny, el Castell de Castelldefels va acollir la 1a Jornada del Clúster Foodservice de Catalunya dedicada a la innovació sota l’epígraf ‘Innovation Day’ amb l’objectiu de posar en focus en les últimes tendències i usos de les TIC en el sector de la alimentació. Raimon Bagó, director general de SERHS Food, va participar de forma activa en aquesta trobada per explicar que “a SERHS, la tecnologia ens serveix per adaptar-nos a les necessitats individuals dels usuaris”, en l’àmbit de la restauració col.lectiva.

 

Pel director general de SERHS Food, “a l’hora d’elaborar un àpat, hem de posar al centre de la nostra activitat la persona i la seva singularitat. Això ens ho permet una cuina com la d’Alt Rendiment de Mataró amb la que produïm a dia d’avui”. La Cuina d’Alt Rendiment que SERHS Food va posar en marxa a la capital del Maresme es va projectar i dissenyar pensant, precisament, en oferir una cuina feta a mida a les necessitats individuals dels usuaris de la restauració col.lectiva. Tant és així que les seves instal.lacions permeten elaborar receptes específiques, per exemple, de triturats i  lliures d’al·lèrgens, entre d’altres.

 

SERHS Food aposta perquè el seu servei de restauració col.lectiva esdevingui de referència en l’elaboració de receptes adreçades, essencialment, a la satisfacció individual, alhora que responguin a criteris nutricionals dins d’una proposta alimentària variada i rica. A més a més, com va explicar Raimon Bagó, “això és el que ens fa diferents de la resta, pensar en la singularitat, en la diversitat de cadascun dels nostres usuaris. I, tot això, amb les màximes garanties de seguretat alimentària, de qualitat de producte i amb una gestió eficient i professional”.

 

La restauració col.lectiva ha de respondre a les singularitats dels usuaris

 

 

 Raimon Bagó, nou president del Clúster Foodservice de Catalunya

La jornada també va servir perquè Raimon Bagó, fins ara vicepresident de l’entitat, sortís escollit com a nou president. En el seu discurs va agrair la confiança dipositada i va destacar enèrgicament la feina realitzada pel president sortint, Jaume Von Aren, de qui va posar en valor el compromís i la dedicació dels primers anys.

 

El nou president de l’entitat va destacar els nous reptes que té avui el Cluster Foodservice i l’obligació de no abaixar el llistó. “Treballar i col·laborar amb les 53 empreses que en formem part, per seguir dibuixant, definint i potenciant les línies estratègiques del Cluster Foodservice en els propers anys”.

 

Des de la seva constitució, el gener del 2014, el Cluster Foodservice ha contribuït en forjar la relació amb totes les empreses que en formen part. Empreses d’àmbits tan diversos com la producció, la logística, la restauració col·lectiva, les noves tecnologies o la recerca i el coneixement. Aquest diversitat és la gran fortalesa d’aquest sector tan transversal i dinàmic, que alhora comporta una forta complexitat de coordinació i gestió.

SERHS Food, la divisió d’alimentació, restauració col.lectiva i càtering per esdeveniments de SERHS, n’és membre  actiu de l’entitat.