La pàgina web del resort cinc estrelles de SERHS a Natal se suma a l’estrena d’altres com la de Castell Jalpí o Arcs Catering

 

Aquest mes de juny, el resort de cinc estrelles SERHS Natal Grand Hotel de Brasil ha posat en funcionament la seva nova web, com ho van fer els darrers mesos Castell Jalpí i Arcs Catering. Amb l’objectiu de millorar l’experiència de navegació dels usuaris, s’ha fet un salt qualitatiu important en l’estructura de la web i se n’ha actualitzat tant el disseny com els continguts. Amb un disseny molt més visual que l’anterior web, la nova pàgina incorpora continguts audiovisuals que permeten a l’usuari conèixer de primera mà les instal·lacions del resort i també com és el dia a dia al SERHS Natal Grand Hotel, amb una forma aposta per esdevenir espai de referència per a tot tipus d’esdeveniments i trobades d’empresa.

Durant el 2017, la web de l’hotel que SERHS té a la ciutat brasilera de Natal va rebre més d’un milió de visites.

La nova web del SERHS Natal, totalment adaptada per a la navegació des de múltiples dispositius com són la tauleta, el mòbil i l’ordinador, s’adreça tant a públic final com també al segment corporatiu i de negocis. La web incorpora contingut específic adreçat a empreses i organitzacions que necessitin organitzar esdeveniments, trobades de treball o reunions de diferent magnitud.

SERHS Natal Brasil, web de ressort cinc estrelles

Ubicat a la ciutat de Natal, a l’estat de Rio Grande do Norte de Brasil, el SERHS Natal Grand Hotel té capacitat per acollir 1.200 persones. El complex hoteler compta amb cinc restaurants diferents, quatre piscines, un centre d’esports, una zona d’spa i wellness, un club infantil i diferents botigues.

El Centre de Convencions de l’hotel, ubicat en el mateix recinte i amb capacitat per a acollir simultàniament fins a 1.300 persones, compta amb diferents sales modulables i totalment personalitzables. L’hotel disposa d’una planta amb suites exclusives per a hostes de negocis.

La renovació del web del SERHS Natal de Brasil se suma a d’altres que la corporació i les diferents divisions del grup han llançat els darrers mesos. En són un exemple la nova web del Castell Jalpí, la d’Arcs Catering, la de SERHS Serveis – que va coincidir amb la sortida de la divisió al mercat – i, com no, la de companyia que, el passat 17 de maig, es posava en marxa.