Pineda de Mar, 15 de desembre de 2017. Avui, SERHS Tourism ha llançat la seva majorista Rhodasol França, que donarà servei als mercats francès, belga i suís. Al 2015, ho feia a Portugal.

SERHS Tourism llança Rhodasol Franca

Aquest llançament respon a la potencialitat detectada per part de SERHS Tourism als mercats francòfons on, a més del creixement en el mercat tradicional de la tour operació i les integracions on-line, es plantegen un objectiu de facturació en el canal minorista superior als 20 Milions d’euros quan el projecte estigui consolidat; a més d’importants acords amb les principals agències del mercat francès.

Amb la finalitat d’implementar aquest nou projecte, SERHS Tourism ha incorporat al seu equip a en Jérémy Olivi com a Responsable Comercial, qui compta amb una àmplia experiència en el sector, desenvolupant diferents tasques de responsabilitat en el canal minorista francès, de la mà de Bedsonline en la seva anterior etapa professional. El projecte del canal minorista serà liderat per l’Yvan Garcia com a Director Comercial de SERHS Tourism.

Com a element diferencial en aquest projecte, SERHS Tourism presenta, juntament amb Rhodasol França, el nou i renovat Booking on-line B2B, amb el que pretén poder competir a nivell internacional, no només en aquest mercats, sinó també a la resta d’Europa, on preveu continuar replicant el model Rhodasol durant el 2018, continuant per Itàlia, Regne Unit i Grècia.

Aquest projecte s’emmarca en els plans de SERHS Tourism & Hotels d’internacionalitzar el seu negoci, ampliar en nous canals i nous mercats, i en definitiva, augmentar la facturació d’acord amb el seu pla estratègic.

Més de 35 anys d’intermediació turística

SERHS Tourism és la marca d’intermediació turística de SERHS Tourism&Hotels, la divisió de negocis turístics de SERHS.

Reconeguda com a agència líder en l’àmbit del turisme receptiu, actua com a distribuïdor B2B, i ofereix els serveis als principals tour operadors internacionals en els destins turístics espanyols més rellevants. Líder en la comercialització d’hotels de vacances, compta amb projectes consolidats d’hotels urbans, donant servei a 1,5 milions de turistes a l’any gràcies al portfoli proper als 35.000 hotels i una xarxa de 9 oficines a costes, illes i ciutats.

Compta també amb l’agència majorista Rhodasol, que donen servei a les principals minoristes d’Espanya, Portugal i França. La tecnologia de distribució permet donar un servei difernecial als més de 11.500 clients nacionals i internacionals, amb un número proper a 4.000 connectats per xml als seus sistemas de disponibilitat. Des del punt de vista d’especialització en el mercat vacacional, centra el seu enfocament desenvolupant programes de marketing i comercialització per a turisme familiar, esportiu y sènior.